Fotbal international

Paulo Dybala s-a vindecat de coronavirus, după ce fusese testat pozitiv de patru ori!

06.05.2020 | 20:20
Paulo Dybala sa vindecat de coronavirus dupa ce fusese testat pozitiv de patru ori
ADVERTISEMENT

UPDATE, 6 mai, ora 20:20/ Paulo Dybala, fotbalistul argentinian al lui Juventus Torino, a anunțat astăzi printr-o postare pe Instagram că s-a vindecat de coronavirus, după ce ieșise pozitiv la patru teste anterioare. „Fața mea spune totul, sunt în sfârșit vindecat de Covid-19″, spune argentinianul pe Instagram, el apărând într-o poză în care zâmbește cu gura până la urechi datorită veștii bune pe care a primit-o.


UPDATE, 29 aprilie, ora 10:30/ Paulo Dybala a ieșit pozitiv și la al patrulea test pentru coronavirus. Fotbalistul lui Juventus a fost depistat prima dată în urmă cu mai bine de o lună, perioadă în care cei doi coechipieri care au avut coronavirus, Daniele Rugani și Blaise Matuidi, s-au vindecat.

ADVERTISEMENT

Fanii lui Juventus sunt din nou îngrijorați după ce Paulo Dybala a fost infectat din nou cu COVID-19, după ce scăpase de virusul care a cauzat atâtea probleme pe glob.

Paulo Dybala, infectat din nou cu COVID-19

Paulo Dybala, starul argentinian al lui Juventus, a fost infectat din nou cu coronavirus împreună cu iubita sa, Oriana Sabatini, asta după ce mai fuseseră testați pozitiv în urmă cu o lună.

ADVERTISEMENT

Prietena lui Paulo Dybala a vorbit despre coșmarul pe care îl trăiește: „Pe data de 21 martie ne-am făcut testul împreună și a ieșit pozitiv, la trei zile distanță l-am făcut din nou și a ieșit negativ, dar al treilea test pe care ni l-am făcut a fost din nou pozitiv.

Încă am coronavirus. Asta ne arată cât de puțin știe lumea despre acest virus cu adevărat!”, a mai spus prietena lui Paulo Dybala.

ADVERTISEMENT

Paulo Dybala se simțea mai bine

După verdictul conform căruia Paulo Dybala a scăpat de coronavirus, starul lui Juventus a povestit ce a simțit atunci când a fost infectat cu COVID-19: Acum sunt mai bine după ce am suferit zilele trecute. Încerc să mă antrenez, până acum nu am fost capabil.

Respiram cu greutate, mi se tăia răsuflarea după 5 minute, nu mai aveam aer dacă voiam să mă pregătesc fizic. Mă durea tot corpul, toți mușchii mă dureau”.

ADVERTISEMENT

„Prima dată am crezut că a luat coronavirusul de la un coleg de-al lui, dar vă pot asigura că acum am stat numai în casă și nu am întâlnit nicio persoană”, a mai spus iubita lui Paulo Dybala.

Acum, Paulo Dybala și prietena sa trebuie să stea alte 14 zile în carantină și să reia tratamentul, după care vor repeta testul pentru a se asigura că au scăpat complet de virus.

  • 26 de ani a împlinit Paulo Dybala pe 15 noiembrie
ADVERTISEMENT