Fotbal international

Telenovela Paulo Dybala s-a încheiat. Rămâne la Juventus!

01.09.2019 | 12:21
Paulo Dybala rămâne la Juventus

Telenovela Paulo Dybala s-a încheiat. După o vară în care toate discuţiile erau legate doar de care va fi echipa pentru care jucătorul argentinian al lui Juventus va spune Da, iată că lucrurile s-au aşezat cu foarte puţine ore înainte ca perioada de mercato estival să se încheie. Până la urmă s-a dovedit a fi după numele unei piese a lui William Shakespeare, Mult zgomot pentru nimic.

Paulo Dybala nu mai e transferabil. Rămâne la Juventus!

Pentru că noua echipă a lui Paulo Dybala este tot Juventus. Cu alte cuvinte, deşi conducerea clubului torinez a căutat toate soluţiile posibile pentru a-l vinde pe Dybala şi a încasa o sumă de minim 80 de milioane euro, care să mai echilibreze balanţa achiziţii-vânzări la fair-play-ul financiar, jucătorul nu va pleca nicăieri. A şi jucat şi nu a făcut-o deloc rău în meciul câştigat de Juve acasă, 4-3 cu Napoli, în etapa a 2-a  din Serie A.

Dacă noul antrenor al campioanei ultimelor opt ediţii în Serie A, Maurizio Sarri, nu a cerut niciodată vânzarea argentinianului, pe care a spus că îl vede în teren foarte bine ca un fals număr 9, omul care taie acum şi spânzură în Piemont, Fabio Paratici, a rămas de neclintit în decizia lui de a-l scoate la vânzare pe argentinian, singurul pe care Juventus putea spera să obţină chiar şi suta de milioane, dar, niciodată mai jos de 80.

Paulo Dybala nu a putut fi vândut în Premier League, pentru că jucătorul a refuzat

A respins toate ofertele venite din Premier League

Nu a contat pentru Paratici nici dorinţa fotbalistului de a continua la actuala sa echipă. Dybala s-a întâlnit imediat ce a venit din vacanţă cu Maurizio Sarri şi după ce au discutat jucătorul s-a arătat a fi mulţumit de dialogul avut şi a anunţat că nu doreşte să plece. Stafful administrativ al lui Juventus luase însă o altă hotărâre, care nu s-a împlinit pentru că mereu Dybala a spus nu la toate ofertele primite.

Jucătorul are mare căutare în Premier League şi Manchester United şi apoi Tottenham s-au lansat în a-l oferta pe argentinian. United oferea 80 de milioane clubului, Tottenham 90, însă nu s-a făcut nimic pentru că Dybala a cerut intenţiionat 12 milioane salariu net anual, ştiind că nimeni nu îi va oferi aşa ceva. În ultima vreme PSG era echipa care îl dorea foarte mult şi, probabil şi singura căreia Paulo nu i-ar mai fi spus nu. Însă finalul e cum şi-a dorit, adică rămâne cel puţin acest sezon la Juventus.