Fotbal international

Paulo Dybala, probleme înainte de Juventus – Manchester United 1-2! Ce a păţit argentinianul! Video

08.11.2018 | 14:47
Paulo Dybala probleme inainte de Juventus  Manchester United 12 Ce a patit argentinianul Video

Paulo Dybala a avut probleme înainte de Juventus – Manchester United 1-2, meci care s-a disputat în etapa a patra din Grupa H a Ligii Campionilor. Atacantul argentinian este unul dintre cei mai buni marcatori ai campioanei Italiei şi i-a terorizat pe portari în actualul sezon.

Înaintea meciului Juventus – Manchester United 1-2, Paulo Dybala a fost doborât de unul dintre colegii lui. La încălzire, fotbalistul de 24 de ani a primit o minge în cap, balonul fiind degajat de Wojciech Szczesny. Atacantul argentinian a căzut după ce a fost lovit, iar medicii au ajuns imediat lângă jucător.

Paulo Dybala, probleme înainte de Juventus – Manchester United 1-2. Portarul şi-a cerut scuze

Paulo Dybala a avut mici probleme înaintea meciului Juventus – Manchester United 1-2. Atacantul argentinian a fost lovit cu mingea în cap în momentul în care Wojciech Szczesny degaja o minge. Imediat după ce a văzut că argentinianul a fost doborât, portarul polonez s-a îndreptat spre el şi şi-a cerut scuze. Cu toate acestea, fotbalistul de 24 de ani a fost destul de iritat de întâmplare şi în primă fază a părut că nu vrea să-i audă scuzele colegului.

Paulo Dybala a fost integralist în meciul Juventus – Manchester United 1-2 şi a primit un cartonaş galben în minutul 75 pentru comportament nesportiv. La finalul partidei, Jose Mourinho a oferit cel mai controversat moment al serii din Liga Campionilor. Imediat după fluierul final al lui Ovidiu Haţegan, antrenorul portughez i-a provocat pe suporterii campioanei Italiei. “Am fost insultat timp de 90 de minute. Am venit aici să-mi fac treaba, nimic mai mult. Nu am ofensat pe nimeni la sfârșit, am făcut un gest pentru că am vrut să-i aud mai tare. Probabil că nu ar fi trebuit să reacționez așa, și dacă aș fi avut mintea limpede n-aș fi făcut-o. Dar mi-au insultat familia, inclusiv familia mea Inter. De aceea am reacționat așa”, a declarat Jose Mourinho la finalul meciului.