Fotbal international

Paulo Dybala va lăsa pe Juventus în ianuarie 2019! Cine a făcut anunţul despre starul argentinian

12.09.2018 | 21:47
Paulo Dybala va lasa pe Juventus in ianuarie 2019 Cine a facut anuntul despre starul argentinian

Paulo Dybala va lăsa pe Juventus în ianuarie 2019. Este informaţia care deja a creat panică la Torino, în rândul suporterilor biaconeri, pentru că starul argentinian este şi foarte apreciat şi foarte iubit pentru execuţiile sale spectaculoase. Dar în acest sezon, în mod surprinzător, în primele trei etape el a intrat doar câteva minute şi acest lucru întăreşte ideea că Dybala se pregăteşte de plecarea de la campioana ultimilor şapte ani din Italia. Mai ales că venirea lui Cristiano Ronaldo îi ccomplică şi mai mult situaţia, chiar dacă, recent, el a declarat că se simte un norocos să poate evolua atât lângă Cristiano Ronaldo, cât şi lângă Leo Messi, evident, ultimul la echipa naţională.

Cel care a făcut anunţul despre plecarea lui Dybala este fostul său patron de la Palermo, vulcanicul Maurizio Zamparini. “De fiecare dată când nu joacă îmi vine să plâng. Rămâne pe bancă din cauza fenomenului Allegri. Allegri să vină să antreneze Palermo şi să câştige titlul, pentru că e uşor să faci pe fenomenul la Juventus.

Paulo Dybala va pleca în ianuarie 2019. Fostul lui patron de la Palermo e sigur de acest lucru

Acum doi ani, i-am trimis un mesaj lui Dybala şi l-am sfătuit să plece în Spania, unde se joacă fotbal, şi să nu rămână în Italia. Va pleca, pentru că Juventus vrea să încaseze 100-120 de milioane.Cred că, în ianuarie, va pleca în Spania. Are oferte de acolo şi din Anglia. Juventus are mulţi campioni şi, evident, e dificil să joace toţi. Cu siguranţă e mare păcat să nu vezi jucând un fenomen cum e Dybala

“- a declarat Zamparini într-un interviu acordat cotidianului Corriere dello Sport.

Dybala este cel mai tehnic jucător din lotul lui Juventus, dar nu pare a-l fi convins pe deplin pe antrenorul Massimiliano Allegri asupra calităţilor sale şi asupra faptului că el trebuie să fie titular şi nu o rezervă care să intre în ultimele minute, la trecerea timpului. Paulo Dybala a ajuns în 2015 la Juventus, contra sumei de 40 de milioane de euro, cea mai mare obţinută de Palermo din vânzarea unui jucător.

Dybala are bunic polonez şi bunică italiancă

Dybala este argentinian, dar din 2012 are şi cetăţenie italiană, bunica sa fiind de fel din Napoli, în timp ce bunicul era polonez din Cracovia, emigrat în timpul celui de-al doilea război mondial. Atât Polonia, cât şi Italia au încercat să profite de acest lucru, încercând să âl convingă să joace pentru naţionalele ţărilor lor, însă Paulo i-a refuzat politicos pe toţi, spunând că singurul său vis este să reprezinte Argentina. Însă a precizat că este conectat inclusiv la cele două ţări de origine ale bunicilor lui, pentru că are în sânge câte ceva din obârşia lor.

Paulo Dybala pleacă de la Juventus în iarna lui 2019. Jucătorul are bunic polonez şi bunică italiancă, dar a vrut să evolueze doar pentru Argentina
Paulo Dybala pleacă de la Juventus în iarna lui 2019. Jucătorul are bunic polonez şi bunică italiancă

Dybala este un fotbalist foarte bine cotat pe plan internaţional, existând multe cluburi care ar fi interesate să îl poată avea la dispoziţie şi primul dintre toate este Real Madrid, care duce lipsa serios a unui jucătur cu profilul său. Nu este exclus ca Zamparini să aibă dreptate, pentru că Ronaldo sigur nu şi-ar dori concurenţa unui Dybala, mult mai tânăr şi foarte tehnic, iar Juventus pare a fi preocupată acum mai degrabă să îl scoată pe Paul Pogba de la Manchester United, acolo unde l-a trimis în 2016 pentru cel mai mare transfer la acea oră în fotbal, 105 milioane euro. Şi Liverpool sau Bayern Munchen s-ar înscrie imediat în cursă.