Fotbal international

Paulo Dybala vrea să devină omul cheie la Juventus. Ce salariu a cerut vedeta argentiniană pentru a rămâne la Torino

18.08.2020 | 15:24
Paulo Dybala vrea sa devina omul cheie la Juventus Ce salariu a cerut vedeta argentiniana pentru a ramane la Torino
ADVERTISEMENT

Atacantul argentinian Paulo Dybala s-a săturat să se mai afle în umbra lui Cristiano Ronaldo. Vrea să fie ceea ce în sportul american este un fenomen obişnuit, acel om franciză, foarte bine plătit, în jurul căruia se construieşte echipa şi pe umerii căruia cad cele mai multe responsabilităţi.

Paulo Dybala este convins că a venit momentul în care să fie considerat la Juventus jucătorul numărul 1, înaintea starului portughez, omul care să fie consultat în privinţa transferurilor ce ar trebui efectuate şi care pe termen lung să reprezinte emblema clubului.

ADVERTISEMENT

Argentinianul nu mai doreşte sub nici o formă să se pună vreun moment problema dacă trebuie să intre pe teren din primul minut meci de meci sau poate să apară în joc pe parcursul partidei, aşa cum s-a petrecut de mai multe ori în mandatul lui Maurizio Sarri. El vrea garanţii că nu va lipsi de pe teren decât dacă este accidentat sau suspendat.

Paulo Dybala pretinde să fie mai important decât Cristiano Ronaldo

Şi pentru a arăta că Paulo nu glumeşte şi nu mai acceptă un rol secundar la campioana ultimelor nouă sezoane din Serie A el i-a împuternicit pe agenţii săi să informeze conducerea torineză asupra noilor pretenţii salariale pe care le are.

ADVERTISEMENT

Momentan, cel supranumit La Joya, câştigă suma de 13,5 milioane euro şi are un contract prelungit până în vara lui 2024, dar este nemulţumit de diferenţa uriaşă încă existentă între el şi Cristiano Ronaldo, care are 31 de milioane euro pe sezon.

Crede că noul Juve trebuie construit în jurul lui

Prin urmare, agenţii jucătorului au fost împuterniciţi de acesta să comunice faptul că pentru a rămâne solicită două lucruri: să fie numărul 1 în echipă şi să aibă un salariu de nu mai puţin de 20 de milioane euro!

ADVERTISEMENT

Dybala consideră că o nouă echipă trebuie obligatoriu construită în jurul său, pentru că oricât de bun ar fi încă Cristiano Ronaldo are 34 de ani şi viitorul nu poate fi pregătit plecând de la el.

Pretenţii enorme în perioadă de pandemie

Evident, conducerea lui Juventus a rămas stupefiată de pretenţiile argentinianului, mai ales că şi fotbalul a fost serios afectat de criza econmică provocată de pandemia de COVID 19, dar nici nu doreşte să piardă un jucător de asemenea valoare.

ADVERTISEMENT

Este o situaţie dificilă pentru torinezi, care trebuie rezolvată cu mare diplomaţie, pentru a se evita plecarea jucătorului la o altă superputere, dispusă să îi ofere aceşti bani. Dybala este cu adevărat o garanţie pentru viitorul bianconerilor, având clar şi avantajul vârstei şi a faptului că are ani buni de carieră în faţă.

ADVERTISEMENT