Fotbal international

Fratele lui Dybala dă cărțile pe față: “Paulo va pleca de la Juventus în această vară”

16.05.2019 | 16:27
Fratele lui Dybala da cartile pe fata Paulo va pleca de la Juventus in aceasta vara

Gustavo, fratele starului de la Juventus, Paulo Dybala, dă cărţile pe faţă în privinţa viitorului internaţionalului argentinian. Gustavo Dybala confirmă astfel temerile fanilor bianconeri legate de decizia jucătorului de a părăsi pe campioana Italiei. “Paulo va pleca de la Juventus în această vară”. O declaraţie scurtă, dar foarte la obiect şi exprimarea unei situaţii cu adevărat inconfortabile pentru un jucător cu calităţile lui Dybala, dar care nu este tocmai unul dintre favoriţii lui Massimiliano Allegri.

Paulo Dybala vrea să plece în vară de la Juventus

Singura portiţă prin care s-ar putea strecura varianta cu Paulo Dybala pe mai departe în tricoul alb-negru ar fi plecarea lui Massimiliano Allegri, după şase scudetto consecutive. Cu un nou antrenor poate că Dybala ar fi tentat să vadă care sunt concepţiile noului tehnician, care s-ar putea să îl considere pe argentinian o piesă importantă din punctul lui de vedere.

Fratele lui Dybala a vorbit la un post de televiziune din Argentina despre decizia lui Paulo de a pleca şi a strecurat în cuvintele sale inclusiv un atac la adresa unor jucători din lotul torinezilor, fără a le preciza numele: “Paulo vrea să plece de la Juventus, are nevoie de o schimbare şi în plus sunt destui jucători inconfortabili în club”. Gurile rele suțin că unul dintre jucătorii inconfortabili ar fi chiar omul venit în calitate de zeu vara trecută, de la Real Madrid, portughezul Cristiano Ronaldo, dar Gustavo Dybala a avut diplomația de a nu pomeni nici un nume.

Paulo Dybala - Cristiano Ronaldo nu pare a fi relația perfectă
Paulo Dybala – Cristiano Ronaldo nu pare a fi relația perfectă

Venirea lui Cristiano Ronaldo l-a trimis pe Dybala pe bancă

Dybalanu este un atacant de gura porții, el joacă în poziție de vârf doi, poziție care îi conferă multă libertate de mișcare și îi scoate în relief calitățile tehnice. Atletico Madrid este foarte interesată de un asemenea tip de jucător, care lipsește acum cu certitudine după plecarea lui Antoine Griezmann. iar suma de transfer ar putea fi suportată de los colchoneros, pentru că este de maxim 100 de milioane euro și ar putea fi chiar mai joasă, undeva la 90 de milioane, în cazul în care Juventus și Dybala ar ajunge la concluzia că despărțirea e cea mai bună soluție.

Dybala a jucat cel mai puțin din toată perioada petrecută la Juventus în ultimul sezon, semn evident că venirea lui Cristiano Ronaldo a contat mult, dar negativ, pentru poziția argentinianului în echipă. Dybala a început multe meciuri din postura de rezervă și acest lucru a arătat că Massimiliano Allegri nu s-a bazat decât atunci când nu avea alte opțiuni pe prezența lui Dybala.