Paulo Fonseca, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Roma: ”Dzeko va juca doar câteva minute”

Traian Terzian   
în Europa League
25/11/2020, 15:57
Paulo Fonseca, îngrijorat înainte de CFR Cluj – Roma: ”Dzeko va juca doar câteva minute”
Antrenorul Paulo Fonseca este extrem de îngrijorat de situația dificilă pe care o are înainte de meciul CFR Cluj - AS Roma, din etapa a patra a Grupei A din Europa League. Sursă foto: Twitter

Antrenorul Paulo Fonseca este extrem de îngrijorat de situația dificilă pe care o are înainte de meciul CFR Cluj – AS Roma, din etapa a patra a Grupei A din Europa League.

Ardelenii au fost de nerecunoscut în tur pe Stadio Olimpico și au fost întrecuți de formația italiană cu un sec 5-0.

Echipa antrenată de Dan Petrescu trebuie să aibă un parcurs cel puțin similar cu cel al lui Young Boys și să obțină măcar un egal cu mai mult de două goluri în Elveția, în ultima etapă, pentru a obține calificarea.

Îngrijorări mari pentru Paulo Fonseca înainte de CFR Cluj – Roma

”Dzeko s-a antrenat doar în ultimele două zile și fără o intensitate mare, dar merge cu noi. Cred că va juca câteva minute, pentru a face o evaluare în vederea meciului cu Napoli. Va fi important să-l lăsăm să joace câteva minute pentru a vedea cum este fizic”, a declarat îngrijorat Paulo Fonseca înaintea meciului CFR Cluj – AS Roma.

”Este o posibilitate să trecem de la o apărare cu trei jucători la una cu patru, dar vom vedea la ora jocului. Ne lipsesc o mulțime de fundași centrali și poate fi o șansă să schimbăm sistemul”, a mai spus tehnicianul portughez, conform Sky Sport.

”Principalul obiectiv este victoria. Acesta este un meci important pentru noi, este important să obținem trei puncte. Nu trebuie să ne gândim la meciul din tur. Trebuie să credem că avem un joc dificil, Clujul este o echipă periculoasă acasă”, a menționat Fonseca.

”Cu siguranță va fi un meci foarte complicat. Clujul este o echipă care pierde cu greu acasă. Ne-am antrenat bine și acum mergem acolo pentru a obține cele trei puncte”, a afirmat și mijlocașul Amadou Diawara.

”M-am întors bine, echipa se descurcă bine și acest lucru mă va ajuta să revin într-un mod minunat. Sunt fericit că sunt aici. Am văzut o echipă în creștere, dar nu mă surprinde, pentru că lucrăm bine la antrenamente și munca dă roade”, a încheiat internaționalul din Guinea.

Dan Petrescu și-a recăpătat optimismul înaintea meciului cu AS Roma, din etapa a patra a grupelor Europa League. După mai multe declarații pesimiste în ultima perioadă, antrenorul lui CFR Cluj crede că echipa sa are totuși o șansă contra capitolinilor.

Închide ×