Sport

Toni Petrea, probleme cu veteranul Vinicius. FCSB – Farul, al treilea meci consecutiv pe care-l ratează. Când va reveni. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că stoperul brazilian Paulo Vinicius va rata și primul meci din playoff-ul Casa Pariurilor Liga 1, după ce a suferit o întindere în partida cu Farul Constanța din sezonul regulat.
13.03.2022 | 14:57
Toni Petrea probleme cu veteranul Vinicius FCSB  Farul al treilea meci consecutiv pe carel rateaza Cand va reveni Exclusiv
Paulo Vinicius a mai ratat șapte meciuri în acest sezon la FCSB și este evaluat conform Transfermarkt la 650.000 de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Toni Petrea speră ca FCSB să aibă o cu totul și cu totul altă față la meciul cu Farul, spre deosebire de duelul pierdut recent cu 2-1 pe Arena Națională în fața „marinarilor”, însă are probleme din nou în apărare.

Paulo Vinicius ratează al treilea meci consecutiv la FCSB! S-a accidentat chiar la meciul cu Farul

FANATIK a aflat în exclusivitate că fundașul central brazilian va rata și meciul cu Farul, după ce a ratat și partidele cu FC Argeș și FC Voluntari.

ADVERTISEMENT

Veteranul din defensiva lui Toni Petrea a acuzat o întindere chiar la precendentul meci cu Farul Constanța în sezonul regulat din Casa Pariurilor Liga 1. Motiv pentru care a și fost schimbat la acea partidă, în minutul 83, cu Miron.

Vinicius a mai ratat șapte meciuri în acest sezon din cauza problemelor medicale, însă din informațiile FANATIK are șanse mari să fie titular la partida din etapa următoare, în deplasare cu FC Argeș.

ADVERTISEMENT

Toni Petrea, atac la Jean Vlădoiu după acuzele de la meciul FCSB – Farul: „Numai oamenii care nu au ce face pot spune așa ceva”

Jean Vlădoiu a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre partida dintre FCSB și Farul, acuzând maniera de joc suspectă, iar Toni Petrea a comentat declarațiile sale:

„Mie mi se pare deplasat total să ne gândim la astfel de lucruri. E peste puterea mea de a gândi astfel de lucruri. Numai oamenii care nu au ce face pot spune așa ceva”. 

ADVERTISEMENT

CFR Cluj s-a distanțat la zece puncte de FCSB, iar echipa lui Toni Petrea are nevoie neapărat de victorie cu Farul dacă vrea să mai spere la titlu: „Ne aflăm la debutul acestui playoff, cu un adversar pe care l-am întâlnit de curând și nu am avut o evoluție foarte bună. Îmi doresc ca rezultatul și jocul nostru să fie altul. Sper ca reacția jucătorilor să fie alta. Vom vedea ce am reușit să schimbăm”.

Gigi Becali a vorbit pentru FANATIK despre șansele FCSB-ului la titlu: “Avem zero sau 100% şanse să câştigăm campionatul!”

Patronul FCSB a vorbit în exclusivitate pentru FANATIK despre șansele la titlu ale echipei sale, după ce CFR Cluj a câștigat cu 3-1 împotriva Voluntariului.

ADVERTISEMENT

“E foarte simplu. Avem zero şanse la titlu sau 100% şanse. Dacă Dumnezeu vrea să câştigăm titlul, îl câştigăm. Dacă nu, nu. De asta spun zero sau 100% pentru că ei au un avans foarte mare. Ce şanse să mai avem?

Dacă vrea Dumnezeu, câştigăm. În mod normal nu avem şanse, v-am zis. Dar dacă începe CFR Cluj să se împiedice şi pierde puncte… De aia zic că noi o să câştigăm titlul doar dacă vrea Dumnezeu”, a spus Becali pentru site-ul nostru.

  • 7 meciuri a ratat până acum Paulo Vinicius în acest sezon la FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Farul Constanța: 1,70 este cota pentru „ambele echipe înscriu”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT