Fotbal intern

Paulo Vinicius și-a prelungit contractul cu CFR Cluj! Prima mutare de la revenirea lui Dan Petrescu

22.03.2019 | 22:07
Paulo Vinicius sia prelungit contractul cu CFR Cluj Prima mutare de la revenirea lui Dan Petrescu

Fundașul brazilian Paulo Vinicius și-a prelungit contractul cu echipa CFR Cluj, formație la care a venit în vara anului 2017. În acest sezon, fotbalistul a marcat un gol în cele 24 de partide în care a evoluat pentru campioana en titre din Liga 1 Betano. Anunțul acestei înțelegeri vine la puțin timp după ce pe banca tehnică a ardelenilor a revenit tehnicianul Dan Petrescu.

Paulo Vinicius și-a prelungit contractul cu CFR Cluj pentru încă un sezon

”Suntem bucuroși să vă anunțăm că am prelungit contractul cu Paulo Vinicius, unul dintre cei mai constanți fundași din Liga 1 Betano! Fundașul CFR-ist va rămâne în Gruia pentru încă un sezon și va pune umărul la atingera obiectivelor noastre! Multă baftă ‘Vini’ și cât mai multe realizări în tricoul ‘alb-vișiniu’!”, se arată în comunicatul clubului CFR Cluj despre prelungirea contractului cu Paulo Vinicius.

Fanii formației din Gruia s-au arătat încântați de această decizie a oficialilor, considerându-l pe Paulo Vinicius unul dintre cei mai buni fundași din Liga 1 Betano. ”O știre bună!! Big like”, ”E cel mai bun fundaș din România!!! Felicitări”, ”Cel mai bun fundaș din România la ora actuală. Vine Petrescu, vin și veștile bune! Forța CFR” sau ”Sergio Ramos de România” sunt doar câteva comentarii au suporterilor de la CFR Cluj.

Paulo Vinicius într-un duel pentru balon cu Florinel Coman la un meci FCSB - CFR Cluj
Paulo Vinicius într-un duel pentru balon cu Florinel Coman la un meci FCSB – CFR Cluj

Becali, fericită că Dan Petrescu s-a întors la CFR Cluj

Dan Petrescu a revenit vineri la CFR Cluj, după ce la finalul sezonului trecut, după ce a câștigat titlul în Liga 1 Betano, a ales să plece la formația chineză Guizhou HengFeng. FANATIK v-a prezentat firul evenimentelor care au dus la a doua înscăunare a ”Bursucului” în Gruia, deși echipa mergea foarte bine sdub comanda lui Alin Minteuan și obținuse cinci victorii în ultimele cinci partide de campionat.

Noul antrenor al formației clujene a dezvăluit că este fericit că s-a întors acasă și a precizat că s-a trezit cu finanțatorul Neluțu Varga la ușa casei de vacanță din Dubai. În schimb, Gigi Becali nu este convins că CFR Cluj va mai avea aceeași forță cu Dan Petrescu la timonă. Omul care conduce FCSB s e bucură de întoarcerea ”Bursucului” și a afirmat că în acest moment a început să spere din nou la câștigarea titlului.