Sport

Paulo Vinicius și Dragoș Grigore, „înțeleși” cu Dinamo! Interdicția la transferuri i-a privat pe „câini” de un cuplu de stoperi incredibil. Exclusiv

Dinamo ar fi putut să-i semneze pe Paulo Vinicius și Dragoș Grigore, însă interdicția la transferuri, impusă de FIFA, i-a privat pe „câini” de la un cuplu de stoperi incredibil.
16.08.2021 | 18:30
Paulo Vinicius si Dragos Grigore intelesi cu Dinamo Interdictia la transferuri ia privat pe caini de un cuplu de stoperi incredibil Exclusiv
ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat că Paulo Vinicius și Dragoș Grigore au fost gata să semneze cu Dinamo, în această vară. Însă, din cauza interdicției la transferuri, „câinii” nu au putut să perfecteze aceste mutări, deși se înțeleseseră cu ambii jucători!

Între timp, Paulo Vinicius a semnat cu FCSB. așa cum a dezvăluit exclusiv FANATIK. Iar Dragoș Grigore a devenit fundașul nou-promovatei Rapid.

ADVERTISEMENT

Paulo Vinicius și Dragoș Grigore bătuseră palma cu Dinamo!

Paulo Vinicius, de patru ori campion al României cu CFR Cluj, și Dragoș Grigore, triplu campion al Bulgariei alături de Ludogoreț, au fost gata să semneze cu Dinamo.

Însă, mutările nu s-au mai perfectat, din cauza interdicției la transferuri pe care FIFA i-a aplicat-o lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Cum s-a transferat Dragoş Grigore la Rapid

FANATIK v-a prezentat, în exclusivitate, culisele transferului lui Dragoș Grigore la Rapid. Fundașul, în vârstă de 34 de ani, a amânat semnarea contractului cu Rapid, în speranța că Dinamo va scăpa de interdicția la transferuri.

Însă, Ilona Grigore, soția lui Dragoș Grigore, a pus piciorul în prag și l-a convins pe fundaș să dea curs ofertei din Giulești. Cei doi sunt căsătoriți de pe vremea când fotbalistul evolua pentru Dinamo şi au fost năşiţi de Claudiu Niculescu şi Diana Munteanu.

ADVERTISEMENT

Cu o zi înainte ca Dragoș Grigore să își pună semnătura pe contractul cu Rapid, fanii din PCH au postat, pe Facebook, un mesaj emoționant prin care au încercat să-l convingă pe Dragoș Grigore să vină la Dinamo.

„Vino acasă, Căpitane! Știm că ai jucat la un nivel înalt până acum. Știm că meriți și că poți să mai joci într-un campionat cu bani mulți și cu pretenții. Dar acum te cheamă Dinamo!

ADVERTISEMENT

Clubul pe care îl iubești are nevoie de tine! Vino acolo unde ești respectat și dorit de toată lumea! Vino să le arăți tuturor că tu ai crezut, atunci când toată lumea se îndoia de noi”, a fost mesajul postat de PCH.

Dragoș Grigore a evoluat timp de cinci ani pentru prima echipă a lui Dinamo, în perioada 2009-2014.

Fostul component al echipei naționale a semnat până în 2022 cu Rapid, cu opțiune de prelungire a înțelegerii pe încă un sezon.

  • 100.000 de euro este cota lui Dragoș Grigore, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT