Pavard, aproape de o accidentare horror. A fost călcat pe gât de adversar. Video

Claudiu Surmei   
în Fotbal international
07/09/2018, 00:17
Pavard, aproape de o accidentare horror. A fost călcat pe gât de adversar. Video GALERIE FOTO
Pavard, aproape de o accidentare horror. A fost călcat pe gât de adversar. Video

Germania și Franța s-au duelat în prima etapă din Liga Națiunilor într-o partidă terminată la egalitate, 0-0. Meciul dintre ultimele 2 campioane mondiale a început cum nu se putea mai prost pentru francezul Benjamin Pavard, care, după ce l-a deposedat regulamentar pe Antonio Rudiger în minutul 3, în cădere a fost călcat pe gât de adversar. Totul se putea termina cu o accidentare horror.

Benjamin Pavard a fost unul dintre cei mai buni jucători francezi la Campionatul Mondial 2018, iar ascensiunea din ultima perioadă a tânărului fundaș al celor de la VfB Stuttgart putea fi întreruptă în primele minute ale partidei Germania -Franța. Cele 2 reprezentative au debutat joi seara în Liga Națiunilor, unde fac parte din Seria A grupa 1, alături de Olanda.

Momentul în care Rudiger îl calcă pe gât pe Pavard
Momentul în care Rudiger îl calcă pe gât pe Pavard

Benjamin Pavard a fost la un pas de o accidentare gravă

Francezul a avut nevoie de îngrijiri medicale, dar a putut reveni în meci. S-a ales totuși cu o rană destul de urâtă de la crampoanele lui Rudiger. Momentul în care Benjamin Pavard este călcat pe gât de adversar a fost surprins de camerele video, iar videoclipul a devenit imediat viral pe rețelele de socializare.

De 30 de ori s-au întâlnit în total, cele două echipe naționale. Gazdele de joi seară, germanii, și-au adjudecat 10 victorii, 7 partide s-au încheiat la egalitate, în timp ce francezilor le-au revenit 13 succese. Germania (2014) și Franța (2018) sunt ultimele 2 campioane mondiale. Nemții au dezamăgit la turneul final din Rusia din acest an, fiind eliminați încă din faza grupelor în detrimentul Mexicului și Suediei.

Închide ×