Fotbal intern

Pavel Badea, anunţ după înfrângerea cu palmaresul. “E loc pentru două echipe!”

Autori: Daniel Vlad, Sergiu Preda | 18.06.2018 | 14:59
Pavel Badea, anunţ după înfrângerea cu palmaresul.
Pavel Badea, anunţ după înfrângerea cu palmaresul.

Pavel Badea, anunţ după înfrângerea cu palmaresul. Fostul căpitan al Universităţii Craiova a recunoscut că Bănia va avea de câştigat fotbalistc prin apariţia a două echipe.

Adrian Mititelu se află în război cu Pavel Badea, Mihai Rotaru şi Olguţa Vasilescu de mai bine de cinci ani, însă în cursul zilei de luni finanţatorul lui FCU a înregistrat cea mai mare victorie din ultima perioadă. FANATIK.RO a aflat că la Timişoara, apelul făcut de Clubul Sportiv al lui Pavel Badea, cu privire la palmaresul Universităţii Craiova a fost respins. Astfel că, Mititelu a înregistrat una dintre cele mai importante victorii în lupta cu Badea şi Rotaru.

Pavel Badea, anunţ după înfrângerea cu palmaresul. “E loc pentru două echipe!”

Contactat de către FANATIK.RO, Pavel Badea, a comentat în exclusivitate înfrângerea înregistrată la Timişoara. “Asta este situaţia! Eu contactasem o casă de avocatură şi am sperat că o să câştigăm. Acum ce pot să spun? E loc pentru două echipe în Craiova. Poate că aşa vom creşte şi noi nivelul în fotbalul românesc, dar şi în Bănie. Concurenţa este benefică.

Noi de ce să nu fim ca cei din Madrid sau din Milano? Vom aştepta motivarea ca să vedem foarte clar de ce ne-a fost respins apelul. Însă palmaresul nu este la Mititelu. Nu are cum să îl revendice cineva care nu are voie printr-o hotărâre definitivă să folosească numele Universitatea Craiova. Această decizie de la Timişoara poate să fie atacată la ICCJ”, a spus Badea.

 

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!