Life

Pavel Bartoș a dat lovitura. Prezentatorul de la Românii au talent i-a luat fața mult mai cunoscutului său coleg, Smiley

Pavel Bartoș e pe cai mari. Prezentatorul de la Românii au talent a ajuns mai popular decât prietenul său, cântărețul Smiley.
11.02.2023 | 10:15
Pavel Bartos a dat lovitura Prezentatorul de la Romanii au talent ia luat fata mult mai cunoscutului sau coleg Smiley
Pavel Bartoș e pe cai mari. Moderatorul de la Românii au talent a ajuns mai popular decât prietenul său, cântărețul Smiley. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Actorul în vârstă de 48 de ani a dat lovitura. Prezentatorul de la Românii au talent i-a luat fața mult mai cunoscutului său coleg, la scurt timp după ce a apărut în cinematografele românești primul său lungmetraj, Ramon.

Pavel Bartoș e pe cai mari. Moderatorul de la Românii au talent a ajuns mai popular decât prietenul său, cântărețul Smiley

Pavel Bartoș e pe cai mari. Moderatorul de la Românii au talent a ajuns mai popular decât prietenul său, cântărețul Smiley. Vedeta de la Pro TV este în vogă datorită succesului pe care îl are cu filmul la care a lucrat o perioadă foarte lungă.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, artistul este cel care a scris piesa de pe fundalul producției la care pot merge atât adulți, cât și copii mici. Acesta a fost scopul prezentatorului care s-a gândit în primul rând la familia sa și la cele trei fete, cea mai mică având 8 ani.

Ramon a fost lansat pe data de 3 februarie în cinematografele din toată țara. Potrivit cinemagia.ro, comedia românească regizată de Jesus del Cerro şi scrisă de Anghel Damian se poziționează pe primul loc în privința încasărilor.

ADVERTISEMENT

Mai exact, producția care îl are în rol principal chiar pe renumitul actor a vândut în prima săptămână de la lansare bilete de 1,1 milioane de lei, ceea ce înseamnă aproape 250.000 de dolari. Cu această sumă, Ramon a fost cea mai vizionată peliculă a săptămânii 30 ianuarie – 5 februarie.

Din distribuţia filmului produs de Pavel Bartoș face parte și colegul de la Românii au talent, Smiley, pentru care vedeta a dorit un rol neapărat. În plus, dintre actori mai fac parte: Alexandru Ion, Elvira Deatcu, Andreea Esca, Bogdan Farcaş, Iulian Postelnicu, Andreea Vasile, Teona Stavarachi și Ioana Blaj.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, detalii despre lungmetrajul Ramon

Pavel Bartoș a oferit mai multe detalii despre lungmetrajul Ramon, actorul dezvăluind că personajul principal este un om simplu după vorbă, după port și care crede foarte mult în visul său. Acesta face orice pentru a-l vedea îndeplinit.

„Lumea nu înţelege de multe ori. De fapt, aici este punctul comun pe care-l am eu cu el. Uite, Pavel Bartoş cu Ramon: dacă noi credem în ceva, mergem până la capăt. Indiferent de câte piedici se pun, dacă crezi, mergi până la capăt!

ADVERTISEMENT

Cum se va termina, vom vedea. Dar ideea este că luptă pentru ceea ce crede. Şi bineînţeles că, de aici, situaţiile hilare, haioase, de acţiune, emoţionante, pentru că filmul conţine de toate.

Are toate aceste valenţe, de la comedie. Cum să zic eu, la emoţie, iubire şi acţiune. Adică le-am cam adus un fel de all inclusive”, a mărturisit Pavel Bartoș într-un interviu acordat recent pentru paginademedia.ro.

ADVERTISEMENT