Life

Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani. Unde își petrecere aniversarea prezentatorul

20.01.2021 | 17:17
Pavel Bartos a implinit 46 de ani Unde isi petrecere aniversarea prezentatorul
Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani. Unde își petrecere aniversarea prezentatorul. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș sărbătorește astăzi împlinirea vârstei de 46 de ani, iar umorul și carisma îl plasează printre cele mai îndrăgite persoane din lumea televiziunii. Actorul și prezentatorul de la Pro TV are în spate o carieră de succes. 

Chiar dacă este atât de cunoscut și apreciat de publicul larg, Pavel Bartoș este o fire modestă, încă o trăsătură de caracter pentru care telespectatorii îl îndrăgesc. Acesta își petrece ziua de naștere departe de familie, aflându-se în Slovacia pentru un nou proiect.

ADVERTISEMENT

Simpaticul actor face parte din echipa Teatrului Odeon și a jucat în mai multe producții televizate de-a lungul carierei.

Pavel Bartoș a împlinit 46 de ani. Unde își petrecere aniversarea prezentatorul

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai de succes actori și prezentatori TV din România, iar felul său unic de a fi și umorul de neegalat i-au adus milioane de fani. Actorul își petrece ziua de naștere departe de plaiurile mioritice pentru filmarea unui nou proiect cinematografic, alături de Dana Rogoz și de alți actori.

ADVERTISEMENT

Deși este atât de îndrăgit de către telespectatori, Pavel Bartoș a rămas un om modest, întotdeauna cu zâmbetul pe buze și cu glumele care i-au adus faima.

Prezentatorul de la Pro TV s-a remarcat prin aparițiile în mai multe filme și seriale, dar și ca prezentator al show-urilor „Românii au talent” și „Vocea României”. De asemenea, a concurat în cel de-al șaselea sezon al emisiunii „Dansez pentru tine” alături de Luciana Muntean, unde s-a clasat pe locul trei,

ADVERTISEMENT

„Sărbătoresc prin muncă! Într-adevăr într-un loc de vis! Vă mulțumesc pentru toate urările bune și nebune!”, a scris actorul în dreptul unei fotografii pe Instagram.

Pavel Bartoș
Pavel Bartoș, în Slovacia de ziua lui. Sursa foto: Instagram

„Probabil că cel mai frumos compliment a fost unul pe care, pe moment, nu l-am înțeles, mi s-a părut banal, un clișeu. A fost cel pe care mi l-a spus Dorina Lazăr când a fost întrebată ce părere are despre mine. Și ea a spus: ‘Este omul potrivit la locul potrivit’. Cred că este complimentul care mă definește”, spunea Pavel Bartoș într-un interviu acordat pentru Pro TV.

ADVERTISEMENT

Actorul este extrem de sincer și este conștient că nu se aseamănă cu alți prezentatori care sunt apreciați datorită aspectului fizic. Mai mult, Pavel Bartoș chiar a declarat că îi place să mănânce și să petreacă timp alături de prieteni.

„Eu nu sunt tipul de prezentator înalt, slim, fit, nu știu ce, eu nu sunt așa. Eu sunt așa cum sunt. O persoană căreia îi place să mănânce, să fie cu prietenii și atunci oamenii se încred foarte ușor în mine”, a adăugat acesta.

Pavel Bartoș a jucat în mai multe filme și seriale românești, printre care „Numai iubirea” (2004), „Ho ho ho” (2009) sau „Aniela” (2009). În 2019, acesta a produs scurtmetrajul „Romanian tradition” (n.r. „Tradiție românească”).

Din 5 februarie, Pavel Bartoș va putea fi urmărit la „Românii au talent” alături de Smiley și de cei patru jurați: Andra, Andi Moisescu, Florin Călinescu și Alexandra Dinu. „Eu zic să se aștepte la Românii au talent, show-ul pe care ei îi iubesc. Va fi așa cum vor ei să fie acest show! 🙂”, a declarat Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT