Life

Pavel Bartoș, copilărie cu greutăți. Ce i s-a întâmplat prezentatorului: ”A trebuit să devin bărbatul din casă”

Ce dramă a trăit Pavel Bartoș în copilărie. Prezentatorul a trecut print-un moment extrem de dificil. ”A trebuit să devin bărbatul din casă”, spune el.
22.02.2023 | 15:09
Pavel Bartos copilarie cu greutati Ce i sa intamplat prezentatorului A trebuit sa devin barbatul din casa
Pavel Bartoș provine dintr-o familie cu patru frați. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș are mereu o apariție zâmbitoare și plină de umor și cu greu a-i crede că în spatele acestei atitudini se află, de fapt, o dramă. Prezentatorul și actorul nu a avut o copilărie prea fericită. Adolescența, mai exact, i-a fost zdruncinată de un moment cumplit.

Ce dramă cumplită a trăit Pavel Bartoș în copilărie

Pavel Bartoș provine dintr-o familie de patru frați, modestă. S-a născut în Miercurea Ciuc, în 1975, și spune că a fost învățat întotdeauna de părinți să muncească pentru a obține ceva. Într-o zi, s-a trezit că trebuie să se maturizeze mult mai devreme decât ar fi trebuit să o facă.

ADVERTISEMENT

Vedeta de la Protv a rămas orfană de tată pe când avea doar 16 ani. Bărbatul era stâlpul familiei, astfel, Pavel Bartoș, a decis să-i preia oarecum acest rol, fiind cel mai mare dintre frați. Nu a fost deloc ușor, iar pentru a fi într-adevăr de ajutor, adolescentul de atunci s-a angajat.

Imediat după pierderea tatălui, Pavel Bartoș și-a căutat de muncă. Primul lui job a fost de salahor în construcții, unde i se permitea un program cu orar redus. Totuși, nu i-a fost deloc ușor, căci trebuia tot timpul să se împartă între serviciu și școală.

ADVERTISEMENT

”A trebuit să devin, cumva, bărbatul din casă. Nu neapărat capul familiei, dar a trebuit să mă responsabilizez dintr-odată. Din copil, am devenit un adult foarte responsabil. Deja de la 16 ani, a trebuit să mă gândesc să îmi găsesc un loc de muncă pentru a putea să îmi ajut familia. La liceu, încercam să îmi găsesc joburi part time, iar pe vremea aceea erau foarte puține și foarte greu de găsit.

Primul meu job a fost ca salahor în construcții, iar atunci mi-am dat seama că nu îmi place deloc munca fizică, dar a trebuit să o fac. În facultate, am făcut de la ospătărie până la vânzător. Vorba aia, le-am făcut pe toate”, a declarat Pavel Bartoș pentru revista Viva!

ADVERTISEMENT

Ce sfat a primit Pavel Bartoș de la tatăl său, înainte de moarte

Pavel Bartoș își aduce aminte cu drag de părintele său, plecat în altă lume. Îi este recunoscător pentru sfaturile pe care i le-a dat și care au contribuit la transformarea lui în adultul din prezent. Tatăl lui îi spunea adesea că merită orice, dar că nimic nu i se poate cuveni fără a depune efort.

”Familia m-a învățat respectul: să nu faci nimănui ceva ce ție nu îți place… niciodată! Asta a fost o regulă de bază în familia noastră. Și mai era încă o chestie, de la tata: nimic nu ți se cuvine. Meriți o grămadă de lucruri, dar pentru ele trebuie să muncești”, a mai dezvăluit Pavel Bartoș despre tatăl său.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș este unul dintre cei mai îndrăgiți prezentatori de divertisment din țară. Lucrează de ani buni la Protv, unde este moderator al emisiunilor ”Vocea României” și ”Românii au talent”. Pe lângă asta, se ocupă și de actorie. A avut de-a lungul timpului roluri în mai multe pelicule, iar cea mai recentă este ”Ramon”, unde el este personajul principal.

Pe lângă cariera frumoasă, Pavel Bartoș are și o familie minunată. Din 2003 este căsătorit cu Anca Bartoș, care i-a dăruit două fetițe: Rita și Eva Bartoș. Acestea trei sunt foarte rar văzute în public, deoarece stau departe de lumina reflectoarelor.

ADVERTISEMENT
Tags: