Life

Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația dintre Smiley și Gina Pistol. Cum se comportă cei doi de când au venit părinți

Smiley și Gina Pistol sunt împreună de ani buni, iar nu de puțin timp au devenit și părinți. Pavel Bartoș, un bun prieten al artistului a făcut însă câteva dezvăluiri neașteptate.
25.01.2023 | 16:54
Pavel Bartos dezvaluiri despre relatia dintre Smiley si Gina Pistol Cum se comporta cei doi de cand au venit parinti
Pavel Bartoș, dezvăluiri despre relația dintre Smiley și Gina Pistol. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Gina Pistol și Smiley trăiesc probabil una dintre cele mai frumoase perioade din viața lor, odată cu venirea pe lume a fiicei lor, Josephine.

Cum s-a schimbat viața lui Smiley și Ginei Pistol după ce au devenit părinți

Deși viața lor s-a schimbat radical însă, există momente când cei doi reușesc să se întoarcă în timp, la perioada în care nu erau părinți.

ADVERTISEMENT

Aceste dezvăluiri au fost făcute publice de Pavel Bartoș, care este un bun prieten al lui Smiley. Dincolo de faptul că prezintă împreună show-ul Românii au talent, cei doi se înțeleg de minune și în timpul lor liber.

Pavel Bartoș îl vizitează destul de des pe Smiley, în special de când a devenit tată. Să nu uităm că actorul are la rândul său două fetițe, așa că cei trei copii au început deja să socializeze.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, care este și protagonistul serialului Ramon, care va fi difuzat în curând în cinematografe, susține că în momentul în care ajunge la Smiley și Gina Pistol, ori cei doi vin la el și la soția sa, amândoi uită de copii, astfel că ambele cupluri au suficient timp pentru a socializa.

Pavel Bartoș, dezvăluiri în premieră despre relația dintre Smiley și Gina Pistol

“Fetițele noastre sunt atât de bune prietene. Când mergem noi la ei sau vin ei la noi, zicea și Andrei (n .red. Smiley) și Gina, atunci uită de copil, pentru că ele se joacă atât de frumos.

ADVERTISEMENT

Avem o oră sau două în care suntem doar noi”, a declarat Pavel Bartoș într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu.

Să nu uităm că de când au devenit părinți, Smiley și Gina Pistol petrec mai mult timp împreună.

ADVERTISEMENT

Înainte, ambii parteneri erau implicați în nenumărate proiecte și aveau un program foarte încărcat, așa că timpul în doi era un lux, după cum povestea chiar Smiley.

De îndată ce a apărut micuța Josephine însă, artistul spune că lucrurile s-au aranjat. Când el trebuie să plece în afara țării, Gina și Josephine vin cu el, iar el deja s-a obișnuit în acest format.

Mai mult de atât, Smiley mai povestea și că atunci când este alături de familia sa, totul este mai mult decât perfect.

La rândul ei, Gina Pistol povestea la un moment dat că timpul petrecut în trei este extrem de important, astfel că cei doi parteneri încearcă să își facă ordine în program pentru a se bucura de aceste lucruri.

ADVERTISEMENT