Life

Pavel Bartoș, după 11 sezoane de Românii au talent. Cum reușește să se împartă între familie și job

Pavel Bartoș are un program foarte încărcat pe plan profesional, dar și o familie fericită pentru care se dedică enorm.
16.08.2021 | 21:45
Pavel Bartos dupa 11 sezoane de Romanii au talent Cum reuseste sa se imparta intre familie si job
ADVERTISEMENT

Prezentatorul este la cârma emisiunii „Românii au talent” de 11 sezoane, show pe care-l moderează alături de Smiley, iar din toamnă va fi văzut în prim-plan la Masked Singer România.

Vedeta de la Pro TV are și numeroase piese de teatru în care joacă, motiv pentru care oamenii se întreabă cum reușește să se împartă între carieră și cei dragi.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a precizat că se bucură de foarte multă înțelegere din partea familiei, mai ales de la soție, care știe ce înseamnă meseria de actor și plecările dese de acasă.

Pavel Bartoș, între carieră și familie. Cum se descurcă vedeta

Moderatorul de la Pro TV are foarte mare noroc cu familia sa, dezvăluind că de-a lungul anilor a învățat să aibă grijă să petreacă suficient timp și cu fiicele sale, trei la număr.

ADVERTISEMENT

„Atunci când este un proiect cumva înțelegem toți. Și îl menajăm pe cel care este implicat. Am mare noroc cu familia mea care mă înțelege.

De fapt ei, cei din familie, vin cu surplusul în această perioadă. De multe ori mă surprind ei pe mine că au grijă de mine. Cumva noi am învățat, așa, în timp, să avem grijă unii de alții.

ADVERTISEMENT

Când unul are mai multă nevoie, atunci restul fac în așa fel încât îl sprijină total pe acel om din familie. Așadar, am mare noroc cu ei”, a mărturisit Pavel Bartoș pentru cancan.ro.

Pavel Bartoș, despre regulile din familia sa. De ce ține cont

Mai mult decât atât, prezentatorul a vorbit și despre „regulile” pe care le are cu cei dragi, una dintre acestea fiind faptul că nu se pun niciodată la somn supărați.

ADVERTISEMENT

Actorul a primit acest sfat prețios de la Sebastian Papaiani, care a subliniat faptul că s-ar putea să-i pară rău mai târziu, în cazul în care ar ține supărarea peste noapte cu cei dragi.

„În familia mea, noi nu ne culcăm supărați seara. Am învățat de la cei bătrâni asta. Dacă avem ceva, ne spunem. 

E și mai rău să te culci supărat pentru că a doua zi se încarcă și mai mult, te enervezi. S-ar putea doar cu o vorbă sau cu o îmbrățișare, în seara aia, să se rezolve totul”, a mai spus Pavel Bartoș.

ADVERTISEMENT