ADVERTISEMENT
Life

Pavel Bartoș este un romantic cum rar întâlnești. Totul despre cererea în căsătorie

Autor: Alexa Serdan | 07.05.2021 | 16:20
Pavel Bartoș este un romantic cum rar întâlnești. Totul despre cererea în căsătorie
Pavel Bartoș este un romantic cum rar întâlnești. Totul despre cererea în căsătorie. Sursa foto: okmagazine.ro

Pavel Bartoș este un romantic cum rar întâlnești, povestind recent ce a făcut pentru a o cuceri pe actuala sa soție. Cunoscutul actor a ajuns cu greu la inima Ancăi, care nu s-a lăsat cucerită cu una, cu două. 

ADVERTISEMENT

Prezentatorul de la „Românii au talent” a mărturisit că a fost încă de la început el însuși în preajma soției, care l-a făcut din prima clipă să fie sensibil și să lase garda jos. Actorul a povestit cum a decurs cererea în căsătorie, precizând că totul s-a desfășurat spontan.

Vedeta nu s-a pregătit prea mult pentru marele eveniment, ci s-a lăsat dus de val. Pavel Bartoș a acționat când a simțit momentul, fără să facă ceva anume pentru a o impresiona pe Anca, cea care ulterior l-a făcut tată de 3 ori.

Pavel Bartoș, un romantic extraordinar. Cum și-a cerut soția în căsătorie

„A fost spontan, pentru că mie viața mi-a demonstrat că pentru orice m-am pregătit să fie mare și triumfal a ieșit un mare fâs. Sunt un om al instinctului și reacționez.

ADVERTISEMENT

Așa a fost și cu acel moment, nu am adus elicoptere, nu am dus-o pe iaht, nu am sărit cu parașuta. Nu pentru că nu aș fi vrut să o fac, dar așa sunt eu: omul momentului!”, a mărturisit Pavel Bartoș într-un interviu pentru viva.ro.

Ziua cununiei civile a fost și ea specială, fără prea multe pregătiri în prealabil. Vedeta de la Pro TV a povestit că a întârziat la primărie, grija din ziua respectivă legându-se de mașina care era parcată într-un loc interzis. Întârzierea a continuat și la nuntă, unde Pavel Bartoș a fost așteptat circa o oră de preot și de invitați, în Biserică.

„În octombrie 2003 a fost cununia civilă și a avut loc la Timișoara. Tot așa a fost, de pe o zi pe alta. Cea mai mare grijă a mea la cununia civilă era să nu-mi blocheze cineva mașina, pentru că nu era loc de parcare în fața Primăriei, iar eu întârziasem puțin. (râde)

ADVERTISEMENT

Știu că am scris pe un bilețel: «Vă rog nu mă blocați, azi mă însor». Și când am ieșit din primărie, singura mașină care nu era blocată era a mea. 

A mai fost un alt semn fericit: când coboram pe scările de la primărie, am întâlnit un coșar. Nunta am făcut-o în primăvara următoare. Bineînțeles că și la nuntă am întârziat o oră la biserică. Preotul credea că nu mai are loc nunta, așa că m-a sunat și i-am zis că ajung imediat.

ADVERTISEMENT

Trebuia să car apa minerală și băutura, pentru ca nunta să iasă mai ieftină. Așa că am întârziat o oră! (zâmbește)”, a mai spus actorul, mai arată sursa citată anterior.

Pavel și Anca Bartoș formează o familie din octombrie 2003, în prezent fiind părinții a trei fete: Eva, Rita și Sofia. Actorul este mândru de copii, cât și de soție despre care consideră că este cel mai bun lucru din viața ta.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!