Life

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Mărturisiri ale actorului despre cât de greu și-a cucerit soția: „A meritat să mă lupt”

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani, ocazie cu care și-a amintit cât de greu și-a cucerit soția, pe Anca. Dar spune că a meritat lupta.
19.01.2023 | 21:15
Pavel Bartos implineste 48 de ani Marturisiri ale actorului despre cat de greu sia cucerit sotia A meritat sa ma lupt
Mărturisirile lui Pavel Bartoș despre cât de greu și-a cucerit soția Foto Colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani vineri, dar de ziua lui acesta își amintește de soția sa, cea care i-a fost alături atâția ani.

Mărturisirile lui Pavel Bartoș despre cât de greu și-a cucerit soția

Pavel Bartoș și soția lui sunt împreună de 20 de ani. Prezentatorul de la Românii au talent își amintește cât de greu s-a lăsat cucerită Anca Bartoș, în vârstă de 45 de ani.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș a mărturisit că a stat un an de zile pentru a-și cuceri soția, care nu voia deloc să cadă pradă farmecelor prezentatorului TV și actorului.

Dar Pavel Bartoș spune că a meritat să lupte pentru soția lui, Anca, deoarece se iubesc mult și sunt împreună și acum, după două decenii împreună.

ADVERTISEMENT

„Ne-am cunoscut la Teatrul Național din Timișoara, așa a început. Și ne-am descoperit pe parcurs. De fapt ne-am descoperit când a vrut a mea soție să se lase descoperită și a făcut bine, că atunci a trebuit să scoată tot ce e mai bun din mine…

După un an, un an și, adică nu a fost atât de simplu, dar, uite, că rezultatul și tot ce s-a întâmplat, după, a confirmat că a meritat vorba aceea să mă lupt”, a povestit actorul pentru Impact.

ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș împlinește 48 de ani. Cum va petrece prezentatorul de la Românii au talent

Pavel Bartoș a mai mărturisit că nu are planuri mari de ziua lui de naștere și că va fi la teatru în seara zilei sale, așa că este posibil să îi scoată la un pahar pe colegii săi de la teatru și să facă o „chermeză”.

„Nu știu, cred că cei de la teatru mi-au pus spectacol ca să dau o băută, după, să fac cinste cu prezența, normal că am să dau colegilor, dar nu e ceva simandicos, e așa o chermeză…”, a mai povestit prezentatorul de la Români au talent.

ADVERTISEMENT

De asemenea, prezentatorul este foarte fericit că și-a putut împlini un vis de ziua lui, lansarea filmului Ramon, în care joacă și Andreea Esca.

ADVERTISEMENT
Tags: