Life

Pavel Bartoș, replică neașteptată la adresa lui Theo Rose. Moment uimitor la Vocea României: ”E indicată la alăptare”

Pavel Bartoș, reacție surprinzătoare pentru cântăreața Theo Rose. Schimbul de replici a avut loc în semifinala de la Vocea României.
17.12.2022 | 16:24
Pavel Bartos replica neasteptata la adresa lui Theo Rose Moment uimitor la Vocea Romaniei E indicata la alaptare
Pavel Bartoș, reacție surprinzătoare pentru cântăreața Theo Rose. Schimbul de replici a avut loc la Vocea României. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Renumitul actor și prezentator de la Pro TV a avut o replică neașteptată la adresa iubitei lui Anghel Damian, care este însărcinată cu primul ei copil. Moment uimitor s-a desfășurat pe platourile de filmare și a apărut pe sticlă.

Pavel Bartoș, reacție surprinzătoare pentru cântăreața Theo Rose. Schimbul de replici a avut loc la Vocea României

Pavel Bartoș și Theo Rose au făcut deliciul telespectatorilor în semifinala de la Vocea României, când înainte de începerea unui moment au avut parte de un schimb de replici. Moderatorul a făcut-o pe artistă să râdă.

ADVERTISEMENT

În plus, regizorul i-a oferit un „sfat” frumoasei șatene, subliniind că berea este indicată pe perioada alăptării. Cu această ocazie antrenoarea de la Pro TV a precizat că este foarte atentă cu sarcina și cu bebelușul care se dezvoltă în pântecele sale.

„Pavel Bartoș: Să bem o bere. Este bună în aceste momente.

Theo Rose: Mai puțin eu.

Pavel Bartoș: Lasă că e bună berea!

Theo Rose: Se zice că în starea mea nu prea este indicată berea.

Smiley: Există și bere fără alcool.

Pavel Bartoș: Poate acum nu e bună, dar după, la alăptare este indicată.

Theo Rose: Poate la alăptare. Dar acum nu, pe cine alăptez eu acum?”, este schimbul de replici dintre cele două vedete, notează ciao.ro.

ADVERTISEMENT

Theo Rose, neplăceri în primul trimestru de sarcină

Theo Rose le-a povestit fanilor de pe rețelele de socializare că a avut parte de câteva neplăceri în primul trimestru de sarcină. Cântăreața a ajuns de urgență la spital, unde cadrele medicale i-au admnistrat perfuzii.

Grețurile și stările de rău au ținut-o aproximativ o săptămână pe frumoasa șatenă care este în culmea fericirii de când a aflat că va fi mamă. Partenerul de viață, Anghel Damian, este la fel de încântat ca artista.

ADVERTISEMENT

Cei doi s-au gândit deja la numele pe care îl va purta copilul: Mario, dacă va fi băiat, și Natalia, în situația în care bebelușul va fi o fetiță.