News

Pavel Bartoș și Smiley arată ce se întâmplă vineri, 5 aprilie, la Românii au Talent VIDEO

05.04.2019 | 20:55
Pavel Bartos si Smiley arata ce se intampla vineri 5 aprilie la Romanii au Talent VIDEO

Pavel Bartoș și Smiley au rămas uimiți la vederea concurenților din ediția de astăzi, 5 aprilie, de la Romnii au Talent. Actorul a postat pe canalul său de youtube momentul în care  Stevie Starr i-a surprins cu momentul său artistic neobișnuit și nu numai. Ediția de azi, vineri, aduce alte surprize pentru fanii show-ului de talente. Alți concurenți își caută afirmarea pe scena unuia dintre cele mai urmărite concursuri.

Pavel Bartoș și Smiley arată ce se întâmplă azi, 5 aprilie, la Românii au Talent

Pavel Bartoș a fost impresionat de concurenții din sezonul de anul acesta, mai ales din ediția din 5 aprilie, astfel că a postat pe canalul său de youtube un filmuleț cu un participant aparte, care l-a făcut să se minuneze la fiecare gest. Cei doi au fost împreună la bine și la greu, mai ales din momentul în care producătorii emisiunii Românii au Talent i-au adus împreună.

„De fiecare dată când avem nevoie de un sfat, e important că îl putem cere unul de la altul. Vacanțe în familie nu am apucat înca, aștept ca și el să se însoare”, povestește Pavel Bartos, iar Smiley il completeaza: „Dacă ai nevoie de terapie prin râs, Pavel e omul potrivit. E un fel de terapeut prin comedie”, au povestit ce doi.

Pavel Bartoș și Smiley, de nedespărțit

Din clipa în care s-au văzut, Pavel și Smiley au simțit că nu vor mai fi despărțiți. Cântărețul i-a devenit și familie, astfel că i-a botezat și un copil lui Pavel Bartoș. ”Este extrem de optimist, știe foarte bine să-și dea seama de momente: când ești bine, când nu ești bine, când să întrebe ceva, când să nu te întrebe. E un prieten de nadejde și mă bucur că l-am cunoscut. La  Pavel și defectele sunt simpatice”, au povestit cei ddoi despre relația de prietenie pe care au dobândit-o în anii aceștia.