Life

Ce spune Pavel Bartoș după ce Pro TV a câștigat “războiul” Revelioanelor: ”Un mare bravo echipei”. Răspunsul lui Dan Negru

Rezultatul audiențelor de Revelion 2022 provoacă încă ecouri în lumea televiziunii, iar reacțiile prezentatorilor Pavel Bartoș și Dan Negru sunt la polul opus.
02.01.2022 | 10:45
Ce spune Pavel Bartos dupa ce Pro TV a castigat razboiul Revelioanelor Un mare bravo echipei Raspunsul lui Dan Negru
Pavel Bartos vs Dan Negru! Cum au reactionat cei doi prezentatori TV dupa ce s-au anuntat audientele Fotomontaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Pavel Bartoș, din postura de învingător – primul care l-a dovedit pe Dan Negru după ani buni în care acesta a dominat topul audiențelor de Revelion – a preferat să fie cât se poate de modest în a-și savura victoria ca prezentator.

Pavel Bartoș l-a învins pe Dan Negru! Prima reacție

După ce a lăsat să treacă ore bune de la momentul în care au fost anunțate audiențele din noaptea de Revelion, Pavel Bartoș a postat totuși o primă reacție de-ale sale. Iar pe contul de socializare, preferând să pună în evidență calitatea invitaților pe care i-a avut și să posteze mai multe fotografii, Pavel Bartoș și-a arătat modestia.

ADVERTISEMENT

”Tare vă mulțumim pentru aseară, că ați fost în număr atât de mare alături de noi în noaptea de Revelion! Noi ne-am propus să vă facem să vă simțiți bine, iar voi ne-ați răspuns cu atâta bucurie și ați făcut din noi lideri de audiență! Le mulțumesc cu drag și colegilor de platou care au fost toți extraordinari! Un mare bravo și echipei din spatele camerelor”, a spus Pavel Bartoș, mândru în sinea lui că a reușit să îl dovedească pe cel care era considerat de neînvins, de Revelion, Dan Negru.

Dan Negru s-a cam enervat după ce a luat bătaie de la Bartoș

”Am văzut ieri breaking-news-uri și zeci de știri despre Revelion și am promis echipei mele că vin cu o lămurire publică: 26,2 Pro vs 24,2 Antena a fost audiența reală a Revelionului în toată țara, pe publicul național (…) După 22 de ani , e prima dată când liderul televiziunilor, Pro Tv, e umăr la umăr cu Revelionul nostru”, a spus Dan Negru.

ADVERTISEMENT

Mai mult, Dan Negru încearcă oarecum să minimalizeze impactul audiențelor în care Pro TV a reușit să îl învingă, show-ul prezentat de Pavel Bartoș în noaptea de Revelion 2022 fiind catalogat drept o cheltuială uriașă.

”În cei 21 de ani, liderul Pro Tv a încercat diferite rețete de Revelioane, de la programe mari de divertisment in studiouri uriașe, cu zeci de vedete, până la filme sau concerte în piețe. După 22 de ani au reușit să intre în ring și îi aplaud. Ierarhia televiziunilor românești în timpul anului e: Pro Tv locul 1, Antena și Kanal D împărțindu-și locurile 2și 3 pe publicul din toată țara, nu pe diferite main-targeturi.

ADVERTISEMENT

Perfomanța echipelor mele în cei 21 de ani e că de pe locul 2/3 am învins mereu liderul ! Anul ăsta cel mai performant revelion cost-rezultat a fost, probabil, România Tv după cum cel mai scump a fost ProTv.  Niciodată în istoria tv nu au existat premii de 10 mii de euro pentru telespectatori și Pro merită felicitat că a găsit resursele financiare!”, a mai spus Dan Negru.

Dan Negru anunță că Gheorghe Zamfir a cântat pe gratis la Antena

Dan Negru, care în anii trecuți nu ascundea că plătea sume uriașe pentru succesul revelionului cu măști, a anunțat că una dintre vedetele show-ului din acest an, naistul Gheorghe Zamfir, a cântat gratuit.

ADVERTISEMENT

”Eu îi mulțumesc personal lui Gheorghe Zamfir care a acceptat invitația mea și a cântat gratuit, fără niciun ban doar din simpla bucuriei a întâlnirii cu românii. Zamfir a și avut vârful de audiență al nopții! (…)

Dar Revelionul nu e despre înfrângeri sau victorii de audiența tv. Eu nu vreau să fiu fericit cu prețul fericirii altuia chiar dacă despre asta e competiția”, a mai precizat Dan Negru pe conturile sale de socializare.

Dan Negru, primul Revelion în care a fost învins

Dan Negru este la primul Revelion în care a fost învins în topul audiențelor. Înfrângerea lui este cu atât mai mare cu cât Pavel Bartoș, vedeta pe care a mizat Pro TV în lupta cu Antena 1, nu este la primul Revelion pe care îl prezintă pentru Pro TV, el fiind învins fără drept de apel anul trecut, în 2021.

Totuși, Pavel Bartoș și-a tot făcut ”mâna” în ultimii ani, iar el a devenit prezentatorul cu multe alte recorduri de audiență, fie la Românii au Talent, fie la alte show-uri de talente cu mare priză la public.

Protevelionul, început la ora 20.00 în ultima zi a anului 2021, și terminat la câtvea ore după miezul nopții, în 2022, prezentat de Pavel Bartoș și de Raluka, a fost urmărit, în fiecare minute, de peste 2 milioane de români. Confirm rezultatelor de audiență, Revelionul Starurilor, cel prezentat de Dan Negru la Antena 1 a avut cu aproape 200.000 de spectatori mai puțin, în medie, în fiecare minut al emisiunii începuyte la ora 22.00.

Interesant este că, dacă despre emisiunea lui Dan Negru se știa încă de la începutul anului 2021 că va exista, Protevelionul a fost anunțat abia la începutul lunii decembrie a anului 2021. Acela a și fost momentul în care, printre altele, Dan Negru a început să vorbească despre faptul că este ultima oară când va face Revelionul cu măști, la televizor, și a și îndemnat oamenii să nu stea în dreptul micului ecran, în ultima noapte a anului, și să își petreacă timpul alături de cei dragi.

ADVERTISEMENT