Life

Pavel Stratan a împlinit 51 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cleopatra pe rețelele de socializare

Cleopatra Stratan i-a transmis tatălui său un mesaj emoționant în ziua în care acesta a împlinit 51 de ani. De asemenea a postat și o fotografie care a adunat rapid sute de aprecieri.
12.11.2021 | 17:39
Pavel Stratan a implinit 51 de ani Ce surpriza ia facut Cleopatra pe retelele de socializare
ADVERTISEMENT

Zi de sărbătoare în familia lui Pavel Stratan.

Îndrăgitul artist a împlinit 51 de ani, iar fiica sa a ținut să marcheze momentul printr-un mesaj emoționant și o fotografie adorabilă.

Fanii au reacționat imediat, iar postarea a adunat rapid peste 22.000 de aprecieri.

Pavel Stratan a împlinit 51 de ani. Ce surpriză i-a făcut Cleopatra pe rețelele de socializare

Pavel Stratan a împlinit 51 de ani, iar fanii i-au trimis sute de mesaje. Fiica sa, Cleopatra, i-a făcut și ea o urare emoționantă în mediul online care a devenit virală rapid. De asemenea a postat și o fotografie adorabilă în care apare alături de tatăl său.

ADVERTISEMENT
Pavel Strata și fiica sa
Pavel Strata și fiica sa

 

“E ziua ta, tăticule!❤️ Cred că cel mai frumos și special cadou pe care ți-l pot oferi este dragostea și afecțiunea mea pentru tine!

Urci în fiecare an câte o treaptă pe scara vieții și îți doresc fericire, longevitate și toată inspirația de pe Planetă! La mulți ani! Te iubesc enorm! ❤️”, a scris tânăra.

ADVERTISEMENT

Mesajul a fost foarte apreciat de fani și adunat rapid peste 22.000 de aprecieri.

“La mulți ani, binecuvântați pentru tati”, “La mulți ani!! Sunteți minunați, am crescut cu voi.”, “Ce frumos. Mi-au dat lacrimile și mie. Să fie sănătos tăticul tău”, “La mulți ani, să fie sănătos! Mi-au dat lacrimile”, sunt câteva dintre mesajele scrise de internauți.

Ce spune Pavel Stratan despre căsătoria fiicei sale

Artistul a dezvăluit că nu a fost surprins în momentul în care Cleopatra l-a anunțat că vrea să se mărite, chiar dacă are o vârstă foarte fragedă.

ADVERTISEMENT

“Pe Edi îl cunoșteam. O cunosc foarte bine pe Cleopatra și niciodată nu m-am gândit la lucrul ăsta, când ea o să facă pasul și dacă o să fie devreme sau târziu. Eu m-am gândit să fie cum a fost la mine, la părinții mei.

N-am avut nicio reținere, totdeauna am avut încredere în Cleopatra și totodată mă temeam de lucrul ăsta, să nu intervin cu ceva, să nu îi spun vreo părere Cleopatrei, să-i spun cum văd eu lucrurile, s-o influențez. Pentru că, câteodată, părinții fac greșeala asta”, a spus cântărețul în emisiunea găzduită de Rodica Ciorănică.

ADVERTISEMENT