News

PayPal își suspendă serviciile în Rusia! Se înmulțesc sancțiunile pentru Vladimir Putin

Celebrul serviciu PayPal își suspendă activitatea în Rusia! Se înmulțesc sancțiunile pentru Vladimir Putin și companii importante anunță că renunță la această piață
05.03.2022 | 12:44
PayPal isi suspenda serviciile in Rusia Se inmultesc sanctiunile pentru Vladimir Putin
ADVERTISEMENT

Reprezentanții companiei PayPal nu au mai stat pe gânduri și au transmis că sprijină comunitatea internațională în condamnarea agresiunii militare a Rusiei împotriva Ucrainei.

PayPal își suspendă activitatea în Rusia!

Drept pentru care PayPal Holdings Inc a transmis că își suspendă serviciile pe care le oferea în Rusia din cauza războiului pornit împotriva Ucrainei.

ADVERTISEMENT

„În circumstanțele actuale, suspendăm serviciile PayPal în Rusia”, a declarat președintele și CEO Dan Shulman. Acesta a adăugat că societatea pe care o reprezintă nu este deloc de acord cu ceea ce se întâmplă.

De remarcat că PayPal era singura posibilitate în Rusia pentru plățile online de pe un card bancar blocat. Acum rușii nu o vor putea folosi.

ADVERTISEMENT

Un purtător de cuvânt al companiei a spus că PayPal va sprijini retragerile „pentru o perioadă de timp, asigurându-se că soldurile conturilor sunt dispersate în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

PayPal, care a permis doar tranzacțiile transfrontaliere ale utilizatorilor din Rusia, a încetat să accepte noi utilizatori din țară miercuri.

ADVERTISEMENT

Totodată, reprezentanții PayPal au declarat că de la începutul invaziei, compania a contribuit la strângerea a peste 150 de milioane de dolari pentru organizațiile caritabile care sprijină eforturile de răspuns în Ucraina

Suspendarea PayPal în Rusia se aplică și instrumentului său de transfer de bani Xoom. Rivals Wise și Remitly au suspendat anterior și ele servicii în Rusia.

ADVERTISEMENT

PayPal este un serviciu prin care poți transfera bani online rapid și ușor, iar crearea unui cont de PayPal îți asigură tranzacții instante. Serviciul PayPal este disponibil și folosit de către peste 100 de milioane de utilizatori din întreaga lume.

Unul dintre cele mai mari avantaje ale sale este siguranța pe care o oferă. Acest serviciu beneficiază de o criptare sigură, ceea ce face ca tranzacțiile efectuate prin intermediul său să nu se confrunte cu situații neplăcute.

Trebuie specificat că PayPay este disponibil și în România încă din 2007.

ADVERTISEMENT