Pariuri sportive

Păzea, muică ! Lupte în cuşcă la Craiova

Promoţia de MMA Romanian Xtreme Fighting pune Craiova pe jar. 12 meciuri, 24 de luptători din România şi din străinătate şi multă adrenalină - acestea sînt ingredientele galei de MMA...
09.03.2015 | 12:30

Promoţia de MMA Romanian Xtreme Fighting pune Craiova pe jar. 12 meciuri, 24 de luptători din România şi din străinătate şi multă adrenalină – acestea sînt ingredientele galei de MMA Romanian Xtreme Fighting programată la Craiova pe 16 martie.

MMA-ul sau artele marţiale combinate reprezintă un cocktail de sporturi de contact. Sportivi proveniţi din box, kickboxing, jiu-jitsu, lupte sau judo luptă într-o cuşcă hexagonală pe durata a 3 runde de cîte 5 minute.

Vor intra în cuşcă la Craiova, printre alţii, localnicii Diana Belbiţa şi Florin Boboc – multiplu campion naţional de greco-romane, luptătorul Tolea Ciumac şi kickboxerii Marius Tiţă şi Ionuţ “Pitbull” Atodiresei.

Gala programează 10 meciuri de băieţi si două de fete. Show-urile de arte marţiale mixte Romanian Xtreme Fighting sînt organizate de promotorul braşovean Sebastian Vieru. Ultimele 4 gale organizate sub brandul RXF la Botoşani, Sibiu, Bucureşti şi Braşov au fost sold out.

Pentru prima oară în istoria sporturilor de contact din România un astfel de eveniment a adunat în Polivalenta bucureşteană 5000 de spectatori, capacitatea maximă a sălii. Marea vedeta a promoţiei RXF este fostul judoka Alexandru Lungu, 39 de ani, fost campion mondial de judo U-20 şi participant la JO de la Atlanta 1996. Lungu va intra în cuşcă la RXF 18, eveniment care foarte probabil va fi organizat în a doua jumătate a lunii aprilie la Cluj-Napoca.

Tags: