Fotbal intern

PCH a anunţat componenţa asociaţiei de la Dinamo! Cristi Hîldan, preşedinte

17.05.2018 | 20:06
PCH a anuntat componenta asociatiei de la Dinamo Cristi Hildan presedinte
PCH a anunţat componenţa asociaţiei de la Dinamo

PCH a anunţat componenţa asociaţiei de la Dinamo! Cristi Hîldan va fi preşedinte. Peluza Cătălin Hîldan a dezvăluit care sunt planurile asociaţiei şi cine sunt cei care o vor conduce.

Marius Niculae, Claudiu Vaişcovici, Marin Iuhasz Mihai Dedu şi Sorin Vlădescu sunt oamenii care vor reprezenta interesele “câinior”. PCH a menţionat şi că prioritatea pe termen scurt este rezolvarea problemelor legate de construirea noului stadion din Ştefan cel Mare.

PCH a anunţat componenţa asociaţiei de la Dinamo:

“Câinilor, în viața asta mai avem ceva de făcut!
70 de ani de glorie sportivă. O viață de om. O viață pentru Dinamo. Ani în care ne-am bucurat de fiecare triumf, în care am sărbătorit fiecare trofeu și fiecare victorie. Ani în care deseori ne-am întristat pentru eșecuri sau pentru lipsa trofeelor. Am plâns și am suferit, dar am continuat să fluturăm același steag. Din lacrimile și din sudoarea noastră, Dinamo a renăscut de fiecare dată.
Atunci când echipa a fost cel mai jos, Peluza a strălucit cel mai mult. Tocmai prin asta am devenit unici. Durerile ne-au cernut și ne-au călit. Cântecele noastre n-au încetat niciodată, iar în ele Dinamo și-a găsit seva prin care să supraviețuiască.
V-am povestit despre exemplul de devotament al lui Hachikō, câinele japonez credincios până la moarte. În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, statuia din bronz a lui Hachikō a fost topită și transformată în muniție pentru armata japoneză. În felul ăsta, cel care își slujise stăpânul până la moarte a reușit și dincolo de ea, în felul lui tăcut, să-și servească Patria. La 3 ani de la terminarea războiului, în 1948, a fost ridicată o altă statuie, în semn de respect pentru Hachikō. În același an în care s-a născut Patria Noastră, Dinamo.
Atunci când Dinamo a fost aproape să se stingă, am aprins torțele. Iar atunci când va părea că torțele noastre abia mai pâlpâie, ne vom aprinde noi. Dinamo – Nostrum Lux!
V-am promis un anunț despre viitorul Peluzei și despre implicarea fiecăruia dintre noi ca suporteri. Iată-l: Programul DDB (program de socios) prinde contur. Și suntem mândri să vă anunțăm componența Board-ului PCH :
– Cristi Hîldan, antrenor rugby CS Dinamo, fratele Unicului Căpitan; Președintele Board-ului PCH, reprezentatul suporterilor dinamoviști în Consiliul de Administrație al FC Dinamo;

– Marius Niculae, fostul mare atacant al lui Dinamo. Înainte de orice, un Câine până la moarte;

– Claudiu Vaișcovici, fostă glorie a Clubului, un om care nu s-a dezis niciodată de dragostea pentru Dinamo;

– Marin Iuhasz, un antreprenor de succes, care nu lipsește de la niciun meci al echipei. Genul de om care tace și face;

– Mihai Dedu, cel care aduce în fiecare dimineață ștririle ProTv. Mihai și-a asumat public întotdeauna apartenența ca suporter dinamovist;

– Sorin Vlădescu, avocat, un profesionist desăvârșit în una dintre cele mai puternice case de avocatură din România, “Țuca Zbârcea și Asociații”

Împreună avem foarte multe lucruri de făcut. Prioritatea noastră pe termen scurt este rezolvarea problemelor legate de construirea noului stadion.
Zilele acestea, Asociația ”PCH Dinamo” va susține o conferință de presă în care vor fi făcute publice intențiile noastre, rolul acestei asociații și obiectivele urmărite.
Vor urma întâlniri cu suporterii din țară și din Diaspora, unde va fi prezentat oficial Programul DDB:
– La București, pentru suporterii din Capitală și din sudul țării,
– La Cluj, pentru suporterii dinamoviști din Ardeal
– La Iași, pentru suporterii din Moldova
– La Londra, într-o primă întâlnire cu dinamoviștii din Diaspora.
În cadrul acestor întâlniri, vom explica pe larg Programul DDB și felul în care se poate implica fiecare dintre noi.
Un prim pas a fost deja făcut prin faptul că suporterii au primit un număr de acțiuni în cadrul FC Dinamo. Cel mai important aspect în această privință, nu este unul de ordin financiar, ci constă în reprezentarea noastră ca suporteri în Consiliul de Administrație.
Suntem la un început de drum, dar tot ceea ce vom face, va fi pentru ca drumul acesta să fie unul ascendent.
Dacă trăim, este pentru că Dinamo are nevoie de noi!
Dacă ne-am născut, este pentru ca UN MARE DINAMO să renască din noi!”, au scris cei din PCH.

Tags: