Fotbal intern

PCH, atac la Marcel Bîrsan după eliminările lui Anton și Bejan! Mesajul agresiv al lui Cătălin Hîldan Jr.

05.04.2021 | 22:47
PCH atac la Marcel Birsan dupa eliminarile lui Anton si Bejan Mesajul agresiv al lui Catalin Hildan Jr
ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan l-a atacat pe Marcel Bîrsan, arbitrul meciului dintre CFR Cluj și Dinamo, care i-a eliminat în prima repriză pe Paul Anton și pe Florin Bejan.


UPDATE, 22:48. Cătălin Hîldan Jr., nepotul “Unicului Căpitan”, a avut un mesaj agresiv pe Facebook la adresa lui Marcel Bîrsan, pentru deciziile controversate de a-i elimina pe Anton și Bejan: “HOȚILOR!!! Lăsați-ne sa ne jucam șansa….HAI DINAMO!!!”

ADVERTISEMENT


ȘTIRE INIȚIALĂ, 5 aprilie, ora 21:54 /

Fanii lui Dinamo au luat „foc” după prestația arbitrului din prima repriză a duelului, mai ales că Ion Crăciunescu a comentat eliminările și nu consideră că Florin Bejan trebuia eliminat.

Astfel, Dinamo îi va avea indisponibili pe cei doi jucători pentru partida din etapa viitoare cu Academica Clinceni.

ADVERTISEMENT

PCH, atac dur la adresa lui Marcel Bîrsan după eliminările lui Anton și Bejan

PCH a lansat un comunicat pe pagina oficială de Facebook, în care îl atacă dur pe Marcel Bîrsan, arbitrul întâlnirii dintre CFR Cluj și Dinamo, care a eliminat doi jucători ai „câinilor” din prima repriză.

„A ÎNCEPUT JAFUL! ESTE INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ! Că ești Bârsană știam. Că ne-ai mai furat, n-am uitat. Că nu te pricepi, știe toată lumea.

ADVERTISEMENT

Ne surprinde doar felul în care pui japca în aplicare. Prea pe față. Spune-ne, bă țărănoiule, că trebuie să pierdem, măcar să nu ne mai obosim! Foarte pertinent comentariul lui Ion Crăciunescu:

’La Anton nu e fault de al doilea galben niciodată.
La Bejan nu se poate da al doilea galben. Adversarul ridică piciorul foarte sus, mingea vine de la jumătate de metru și șterge mâna lui Bejan. Nu se poate da galben pentru așa ceva!’”, 
se arată în comunicatul de pe Facebook al Peluzei Cătălin Hîldan.

ADVERTISEMENT

A ÎNCEPUT JAFUL! ESTE INCREDIBIL CE SE ÎNTÂMPLĂ!

https://www.facebook.com/barsan.marcel , că ești Bârsană știam. Că…

Publicată de Peluza Catalin Hildan-Dinamo pe Luni, 5 aprilie 2021

Reacția lui Ion Crăciunescu

Ion Crăciunescu a reacționat după prima repriză dintre Dinamo și CFR Cluj și consideră că Paul Anton merita al doilea cartonaș galben, însă nu a fost deloc de acord cu eliminarea lui Florin Bejan:

„Nu l-am înțeles nici eu pe Paul Anton, nu i-am înțeles protestele. Dar, revenind la eliminarea lui Bejan, dacă acesta este un fault de al doilea cartonaș galben înseamnă ori că noi vedem altceva și el e în altă dimensiune. Pentru ce să îi dai?

Este un fault de joc. Nu este periculos, nu este o acțiune imprudentă. Păi ca să dai al doilea cartonaș galben trebuie să fie clar pentru toată lumea. Să nu fie nicio discuție”.

„La Bejan dintr-o jumătate de metru îi trimite mingea în mână. Are mâna în spate, s-a dus cu capul să respingă. E și mai grav. Ai făcut o mare greșeală, apoi mai vii și la aceeași echipă le mai dai un jucător afară. Haideți, dom’le!” , a mai spus Ion Crăciunescu la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT