Fotbal intern

PCH, avertisment pentru jucătorii lui Dinamo: ”Sunt obligați!”

20.03.2021 | 16:23
PCH avertisment pentru jucatorii lui Dinamo Sunt obligati
ADVERTISEMENT

Niciodată în istoria recentă a fotbalului românesc Politehnica Iași și Dinamo nu s-au mai înfruntat în contextul de azi. Moldovenii sunt ultimii în Ligii 1, iar Dinamo se situează doar două poziții mai sus.

Fanii din Ștefan cel Mare sunt la capătul răbdării, după un nou sezon în care echipa lor va juca iar în play-out și după problemele financiare pe care le-a cauzat finanțatorul spaniol Pablo Cortacero.

ADVERTISEMENT

Trecând peste problemele sportive și financiare, suporterii le cer jucătorilor să-l ajute pe noul antrenor să aibă un mandat cât mai eficient. Instalat în funcție de suporterii-acționari ai clubului, Gigi Mulțescu a anunțat că acesta va fi ultima experiență în fotbal, urmând să se retragă la vară, când contractul va ajunge la scadență.

Mobilizare generală între dinamoviști: ”E obligația morală a tuturor câinilor”

Suporterii din ”Peluza Cătălin Hâldan” le-au transmis jucătorilor că indiferent de ce va rezerva viitorul pentru echipă, ei au obligația morală de a juca și pentru Gigi Mulțescu, o legendă a clubului din Șoseaua Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT

”Astăzi debutează pe bancă, într-un nou mandat, legenda Gigi Mulțescu! Ajuns la 69 de ani, în plină pandemie, când seniorii noștri ar trebui să se protejeze, nea Gigi a ieșit la bătaie. E nevoie ca Mister să simtă că toată familia Dinamo îl sprijină. Să simtă în fiecare secundă că toți dinamoviștii suntem în spatele lui.

Băieții din teren sunt obligați să mănânce pământul și noi suporterii suntem obligați să ne facem negreșit partea. E obligația morală a tuturor câinilor”, este mesajul transmis jucătorilor de la Dinamo, de fanii reuniți în Peluza Cătălin Hâldan.

ADVERTISEMENT

Ultimii fiori pentru Mulțescu

Așa cum FANATIK a anunțat încă de la începutul săptămânii, Gigi Mulțescu a fost instalat, în 16 martie, pe banca lui Dinamo. Practic tehnicianul și-a prelungit contractul pe care îl avea cu gruparea ”Câinilor roșii”, până la sfârșitul acestui sezon.

”Îmi doresc un ultim contract și apoi să mă retrag! Ca un contract așa de adio!”, a spus recent Gigi Mulțescu, într-un interviu acordat pentru FANATIK.

ADVERTISEMENT

Gigi Mulțescu are 69 de ani și a evoluat la Dinamo între 1979 – 1985. Are în palmares trei titluri de campion și două Cupe cucerite alături de trupa din Ștefan cel Mare.

ADVERTISEMENT