Fotbal intern

PCH dă 50.000 de euro pentru plata salariilor fotbaliştilor! Creşte procentul de acţiuni deţinut de DDB la Dinamo

07.05.2020 | 14:24
PCH da 50000 de euro pentru plata salariilor fotbalistilor Creste procentul de actiuni detinut de DDB la Dinamo
ADVERTISEMENT

Dinamo se află într-o situaţie financiară dezastruoasă, iar fanii din PCH au sărit din nou în ajutorul clubului. Ultraşii au anunţat că vor oferi 50.000 de euro pentru plata salariilor fotbaliştilor, aceştia fiind neplătiţi din luna ianuarie, când se aflau în cantonamentul de iarnă.

PCH sare în ajutorul lui Dinamo şi plăteşte salariile fotbaliştilor

FANATIK a anunţat că fotbaliştii lui Dinamo sunt neplătiţi din luna ianuarie, cu toate că au existat promisiuni că situaţia va fi schimbată. Joi, ultraşii au anunţat că vor oferi 50.000 de euro pentru ca jucătorii “câinilor” să-şi primească salariile restante.

ADVERTISEMENT

“Suntem oameni ai acțiunilor, ai faptelor. Trecem dincolo de vorbe. După plata licenței de către suporteri, prin ProgramDDB, suntem gata să oferim alți 50.000 de euro, care s-au strâns în ultima săptămână, pentru plata salariilor jucătorilor.

Suma aceasta se adaugă celorlalte două tranșe deja transferate către club, 200.000 de euro și 150.000 de euro. Membrii DDB vor primi prin email invitația de a vota această propunere”, au anunţat fanii din PCH pe pagina de Facebook.

ADVERTISEMENT

DDB poate ajunge să deţină 20% din acţiunile clubului

Ultraşii din PCH au prezentat şi paşii prin care banii ajung la fotbaliştii lui Dinamo. Aceştia au anunţat că dacă împrumutul nu va fi returnat, membrii din DDB vor deţine 20% din acţiunile clubului.

“Banii cu care ajutăm clubul nu se pierd și nu sunt puși într-un sac fără fund. Măsurile pe care le luăm pentru a ne asigura de acest lucru sunt acestea: 1. Banii ajung în club sub formă de împrumut.

ADVERTISEMENT

2. Contractele pe care le încheiem sunt pregătite de experții pe probleme juridice din boardul DDB. Suntem asistați de o casă de avocatură, ”Țucă, Zbârcea & Asociații” care este lider în domeniu în România.; 3. Persoanele desemnate de către boardul DDB asistă la efectuarea plăților și intră în posesia copiilor de pe ordinele de plată. Astfel ne asigurăm că banii ajung la jucători;

4. La data scadentă, dacă sumele nu se întorc în ProgramDDB, acestea se transformă în acțiuni. În felul acesta membrii DDB pot ajunge să dețină 20% din Clubul Dinamo. Măsurile sunt gândite în așa fel încât un potențial investitor serios să poată prelua clubul fără a fi împiedicat de intervenția noastră”, au mai anunţat fanii lui Dinamo.

ADVERTISEMENT

Dinamo şi-a luat licenţa

Una dintre marile probleme din ultima perioadă a fost obţinerea licenţei pentru sezonul viitor din Casa Pariurilor Liga 1. Giovanni Becali a anunţat că acest obiectiv a fost atins recent de Dinamo cu ajutorul suporterilor.

“Cei care se gândesc că Dinamo nu își va lua licența, vă spun eu că a luat-o. Bravo suporterilor de la Dinamo, dacă vor continua așa în 2-3 ani pot face o societate anonimă cu 51% și restul, acționari mici”, a declarat Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT
Tags: