Sport

PCH îi amenință cu bătaia pe ultrașii lui FC U Craiova 1948: „Haideți pe stadion să-i mai urcăm iarăși pe garduri!”

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan îi amenință cu bătaia pe cei din galeria lui FC U Craiova 1948, Peluza ud Craiova 1997, înainte de meciul de vineri, 8 aprilie din Ștefan cel Mare.
06.04.2022 | 13:28
PCH ii ameninta cu bataia pe ultrasii lui FC U Craiova 1948 Haideti pe stadion sai mai urcam iarasi pe garduri
Războiul comunicatelor dintre PCH și Peluza Sud Craiova 1997 continuă înainte de meciul direct. Sursă foto: PCH
ADVERTISEMENT

Peluza Sud Craiova 1997 anunță invazia în Ștefan cel Mare, meci pe care îl consideră un derby de tradiție în Casa Pariurilor Liga 1. La rândul lor, cei din Peluza Cătălin Hîldan îi percep ca niște rivali.

Peluza Cătălin Hîldan, răspuns dur pentru ultrașii „mititei” ai lui FC U Craiova 1948

În urma comunicatului Peluzei Sud 97, Peluza Cătălin Hîldan le-a dat o replică tăioasă ultrașilor olteni pe pagina oficială de Facebook: URMEAZĂ MECIUL CU EI! Au ceva amintiri din deplasările în Ștefan cel Mare, acolo unde de fiecare dată ajung în întârziere, pentru că le este frică de metrou și vin pe jos de la gară”.

ADVERTISEMENT

Ultrașii lui Dinamo îi acuză pe cei din galeria lui FC U Craiova 1948 de lașitate și că au evitat tot timpul confruntările cu ei: „Să vă povestim puțin ce-i cu imaginea asta cu suricatele curioase și de când sunt cunoscuți prăzarii ca popândăi… Era pe vremea lui Georgică Blay. La unul din meciuri ne-am dus peste ei. Au simplificat decorul în doi timpi și trei mișcări. În locul lor au rămas doar cojile de semințe.
Ca să scape, au avut proasta idee să sară în teren, dar și acolo au dat de noi”.

Aripa dură a suporterilor din Craiova ar fi fugit cu disperare de galeria „câinilor” și chiar au sărit gardurile în curțile imobilelor de pe Calea Floreasca: „Au scăpat pe unde au putut. Meciul s-a oprit. Pe marginea terenului s-au doborât atunci o serie de recorduri: viteză, garduri, obstacole, înălțime.
Se juca pe fostul teren “Victoria”. Îi știam noi iuți la vorbă, dar le-am descoperit dintr-o dată și iuțimea tălpii. Au luat-o spre “așa zisul” velodrom și au sărit în curțile oamenilor spre Floreasca.
De-acolo, de peste garduri, scoteau sfios capetele ca niște popândăi și scrutau zarea să vadă dacă am plecat”.

ADVERTISEMENT

De altfel, PCH le-ar fi dedicat rivalilor și un cântec pentru a marca acest moment umilitor: „Le făcurăm și-o cântare: “V-am dat afară din stadion/ Peste zidul de beton… Seara fugea Poștașu”.

Galeria lui Dinamo continuă ironiile și îi amenință pe cei de la Peluza Sud 97: „Haideți pe stadion să-i mai urcăm iarăși pe garduri”

Meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948 pare că are o încărcătură importantă, pe lângă miza sportivă mare a meciului: „Vineri seară jucăm cu una din craiove. Nu ne obosim niciodată să știm cu care din ele. Nici ei nu sunt siguri… aceleași culori, cam același nume, aceleași delicii culinare din servieta diplomat și aceiași lei. Doi lei. Oricum, pentru ei, semințele același gust “are”.

ADVERTISEMENT

Mai ușor ne este să descoperim o legătură de ceapă de una de praz. Haideți pe stadion să-i mai urcăm iarăși pe garduri! Care nu ajungeți la meci, dați o tură pe la bilete virtuale sau fizice, să mai ținem Dinamo în viață! https://www.bilete.ro/sustine-programul-ddb/ ȚINEM “LEGĂTURA”!”, se concluzionează în comunicatul Peluzei Cătălin Hîldan.