Sport

PCH, mesaj virulent pentru jucătorii lui Dinamo: „Te-am văzut pe pieptul unor neputincioși, care te duc dintr-o mocirlă în alta!”

Ultrașii din Peluza Cătălin Hîldan au postat un mesaj virulent, pe Facebook, pentru jucătorii lui Dinamo.
18.10.2021 | 18:17
PCH mesaj virulent pentru jucatorii lui Dinamo Team vazut pe pieptul unor neputinciosi care te duc dintro mocirla in alta
ADVERTISEMENT

Dinamo a fost învinsă de Gaz Metan, 1-2, în utlima etapă de Liga 1. În prezent, „câinii” se află pe locul 15 din primul eșalon, cu șapte puncte obținute după 12 meciuri jucate.

PCH, mesaj virulent pentru jucătorii lui Dinamo

Suporterii lui Dinamo s-au săturat de situația fără precedent în care se află formația din „Ștefan cel Mare”, motiv pentru care au transmis un mesaj dur pentru jucătorii roș-albi.

ADVERTISEMENT

„Către «D»-ul meu palid.

Scumpa mea, D. Te văd mai acum mai lipsită de viață ca niciodată. Am fost lângă tine vineri și ți-am văzut animozitatea, te-am văzut pe pieptul unor neputincioși care, purtându-ți portretul pe tricou, te duc dintr-o mocirlă în alta și te aruncă în fiecare baltă care li se arat în drum, iar noi sărim să te scoatem la suprafață.

Te văd, draga mea, cum te chinui să-ți câștigi câte o gură de aer la fiecare sfârșit de săptămână ca un pacient la oxigen pe care doctorii vor să-l țină în viață, dar nu-și aduc aminte de el.

ADVERTISEMENT

Mă uit la tine și îmi dau seama că tu te zbați pentru orice fărâmă de oxigen și arăți de parcă ai fi victima unei societăți pe care pandemia a prins-o în c***l gol chiar dacă tu-ți strigai neputința din plămânii epuizați încă de pe vremea în care noi ne luam orice respirație drept garantată.

„Acum realizez că te credeam nemuritoare!”

Iartă-mă, draga mea D. Acum realizez că te credeam nemuritoare, chiar și atunci când venele-ți erau secate, iar prin tine curgea seva unor seruri de un roșu fals care mirosea a speranță, dar care, de fapt, nu aducea decât secetă.

ADVERTISEMENT

Ar fi trebuit să fiu lângă tine mai mult, mai aproape și mai des. Ar fi trebuit să te port lângă mine atunci când mergeam la școală, la muncă sau în concediu, prin toate aceste locuri trecătoare, deoarece tu ești veșnică.

Ești veșnică, deoarece ești pe lumea asta dinainte să fiu și vei rămâne în lumea asta și după ce eu nu voi mai fi. Vor pleca din lumea asta copiii și nepoții mei, iar tu vei rămâne. Vei fi aici pe pământ ca o entitate materială de care urmașii noștri să se bucure, dar, în același timp, vei fi și-n ceruri ca ceva divin la care cei ce au rămas pe pământ să se poată închina.

ADVERTISEMENT

Draga mea «D», ține minte că oricât de viu și plin de foc ți-ar fi roșul sau oricât pur ori de palid ți-ar fi albul, pe noi ne vei găsi mereu lângă tine, aici, pe pământ, dar și acolo, în ceruri”, se arată în mesajul postat de Peluza Cătălin Hîldan, pe Facebook.

În următoarea etapă de campionat, Dinamo o va întâlni, acasă, pe Rapid. Partida va avea loc sâmbătă, de la ora 20:30.

ADVERTISEMENT
Tags: