Fotbal intern

PCH nu îl vrea pe Dan Alexa la Dinamo. De la ce a plecat totul

22.09.2018 | 13:52
PCH nu il vrea pe Dan Alexa la Dinamo De la ce a plecat totul

Peluza Cătălin Hîldan – PCH a emis un comunicat prin care a anunţat că nu îl doreşte pe Dan Alexa antrenor. Fostul jucător al “câinilor” este vehiculat drept principalul înlocuitor al lui Bratu în Ştefan cel Mare.

Cu toate acestea, ultraşii dinamovişti nu uita despărţirea urâtă de fostul jucător. Dinamoviştii au pus un status scurt, dar elocvent, pe reţelele de socializare: “Suntem împotriva numitului Dan Alexa!”, au scris fanii câinilor.

Suntem împotriva numitului Dan Alexa!

Gepostet von Peluza Catalin Hildan-Dinamo am Samstag, 22. September 2018

Conflictul dintre suporteri şi Dan Alexa a pornit în 2006, după transferul “Chirurgului” la Poli Timișoara. Atunci, Dan Alexa a fost ameninţat de către ultraşi: “Am primit telefoane de pe număr ascuns și SMS-uri cum că ne omoară, pe mine și pe soție, dar și că ne dau foc la casă și la mașină. Am luat-o pe Iza, ne-am urcat în mașină și am plecat la părinți, la Caransebeș. La Dinamo nu mă mai întorc până când șefii clubului nu fac ceva concret cu acești așa-ziși fani. Iau în considerare și posibilitatea de a mă lăsa de fotbal”, declara Alexa în urmă cu 12 ani.

PCH nu îl vrea pe Dan Alexa la Dinamo. Ce spune antrenorul

În ciuda adversităţii fanilor, Alexa nu ar spune nu unei sosiri pe banca din Ştefan cel Mare: “Da, mi-am dorit să ajung la Dinamo. Mi-am dorit şi îmi doresc să antrenez toate echipele la care am jucat. Rapidul l-am antrenat, Poli Timişoara am antrenat-o”, a spus fostul mijlocaş defensiv.

În ceea ce îl priveşte pe Dan Nistor, PCH are o cu totul altă opinie. Întrebați dacă mijlocașul ar trebui să plece, cei care administrează pagina de facebook a ultrașilor au replicat sec: “Nu”.

PCH nu îl vrea pe Dan Alexa la Dinamo, dar îl apreciază pe Dan Nistor

Într-un interviu acordat în exclusivitate pentru FANATIK.RO, Dan Nistor susţine că nu vrea să mai rămână dacă Florin Bratu nu va pleca de la Dinamo: “Cu siguranţă nu o să mai rămân la Dinamo dacă o să rămână domnul Bratu în continuare antrenor. Voi ce aţi fi făcut dacă eraţi în situaţia mea? Un antrenor aruncă totul pe tine… cum pot să mai rămân?”

Dan Alexa este unul dintre favoriţii să îi ia locul lui Florin Bratu pe banca tehnică a lui Dinamo. Celălalt este Claudiu Niculescu.