ADVERTISEMENT
Fotbal intern

PCH reacţionează după ce antrenorul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea: „Echipa se va rupe complet fără el“

Autor: Andrei David | 02.12.2020 | 20:10
PCH reacţionează după ce antrenorul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea: „Echipa se va rupe complet fără el“
PCH reacţionează după ce antrenorul Cosmin Contra şi-a anunţat plecarea: „Să amâne măcar câteva zile“. FOTO: facebook

Ultimele fărâme de stabilitate la Dinamo se leagă de numele lui Cosmin Contra. Aşa cred suporterii din Peluza Cătălin-Hîldan, care încearcă să-l convingă să îşi amâne plecarea „măcar pentru câteva zile“.

ADVERTISEMENT

Fanii „câinilor“ au făcut o radiografie a stării în care se găseşte clubul lor de suflet, iar concluzia la care au ajuns este înspăimântătoare pentru suflarea alb-roşie.

Într-un comunicat amplu, PCH a prezentat ultimele mişcări de trupe de la echipă, situaţia antrenorilor de la echipele secundare și au îndemnat, din nou, la solidaritate.

ADVERTISEMENT

PCH: „Ne bazăm pe faptul că şi Cosmin Contra e CÂINE!“

La Dinamo, vremurile sunt mai mult decât tulburi. Isma Lopez şi Borja Valle, doi dintre jucătorii aduşi în această vară cu surle şi trâmbiţe sunt ca şi plecaţi de la echipă. Cei doi au făcut deja teste de depistarea a coronavirusului, pentru a putea călători spre casă.

Antrenorii de la echipele secunde, Gică Mihali, Ionel Augustin şi Emil Ursu, au fost anunţaţi de conducerea spaniolă că li se reziliază contractele, dar au ignorat decizia şi s-au prezentat la antrenamentele din această după-amiază.

ADVERTISEMENT

Cosmin Contra a anunţat că pleacă, dar suporterii încearcă să îl întoarcă din drum, cel puţin pentru câteva zile, antrenorul fiind considerat singurul factor de stabilitate la echipă.

ADVERTISEMENT

Vă redăm mai jos cele mai importante pasaje din comunicatul suporterilor dinamoviști.

„CÂINILOR, SUNTEM PREGĂTIȚI? Acesta nu este un mesaj panicard, ci un check-in la realitate! Situația la Dinamo se precipită, din păcate.

Antrenamenul de mâine, programat la ora 11:00, poate fi ultimul al lui Contra în Groapă. Isma Lopez și Borja Valle vor pleca și ei. Ambii jucători au efectuat deja testul Covid-19, astfel încât să aibă dovada unui rezultat negativ în vederea călătoriei. “Următorul jucător care ar putea părăsi haita este Alexander Gonzalez, fundașul dreapta. Acesta nu va face deplasarea la Pitești pentru meciul cu FC Argeș și așteaptă să primească OK-ul pentru a rupe contractul cu Dinamo, asemenea colegilor săi”.

ADVERTISEMENT

Deși echipa mare se destramă, spaniolii au încercat astăzi să facă schimbări la echipa secundă și la grupele de copii și juniori. Astfel, Emil Ursu, Gheorghe Mihali si Ionel Augustin au fost chemați pentru a li se comunica rezilierea contractelor. CÂINII însă nu au recunoscut autoritatea celor care au luat aceasta decizie și implicit au contestat decizia, fiind prezenți la antrenamentul de la ora 14:00.

După cum știți deja, prin DDB am strâns ceva bani pentru jucători și pentru angajații de la Săftica. Am reușit să aducem și medic la echipă pe ultima sută de metri, pentru a anula riscul ca echipa să piardă la masa verde.

ADVERTISEMENT

FAPTE MEREU, NU VORBE! SUNTEM AICI ȘI AICI VOM RĂMÂNE INDIFERENT CÂT DE GREA E SITUAȚIA!

Deși șansele sunt minime, facem tot ce depinde de noi pentru a-l convinge pe Contra să își amâne plecarea măcar câteva zile! Firicelul ăla subțire de care se mai agață o minimă stabilitate la echipă se va rupe complet fără el. Dincolo de orice, ne bazăm pe faptul că și Cosmin e CÂINE! Situația e dramatică, așadar, iar lucrurile se precipită.

La Dinamo e o nebuloasă morbidă, nimic nu are sens, noi încercăm să aflăm adevărul și îl vom afla!

Până atunci însă, trebuie să nu scăpăm din vedere problemele stringente și dure ale zilei. Ale orei, chiar, pentru că timpul nu ne este nici el aliat, din păcate.

CÂINILOR, SUNTEM OBLIGAȚI SĂ REZISTĂM, DACĂ VREM SĂ EXISTĂM!

Dar suntem cu adevărat pregătiți dacă banii promiși tot nu vin și se oficializează dezastrul? Aceasta este întrebarea, iar răspunsul e unul singur: www.programddb.ro 

Aceasta a fost și este singura noastră șansă de supraviețuire în caz de nenorocire, măcar până găsim ajutoare! Înscrierile în programul DDB sunt aici: www.programddb.ro.

Nimeni nu ne va ajuta, dacă nu suntem dispuși să o facem noi!

Pare cam ACUM ORI NICIODATĂ, CÂINILOR!“, au scris fanii din PCH.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!