Fotbal intern

PCH se implică în negocierile dintre FCSB şi Dinamo pentru Dan Nistor. Reacţie dură

22.08.2018 | 18:17
PCH se implică în negocierile dintre FCSB şi Dinamo pentru Dan Nistor

PCH (Peluza Cătălin Hîldan) se implică în negocierile dintre FCSB şi FC Dinamo Bucureşti pentru Dan Nistor. Ultraşii care o susţin pe formaţia din “Ştefan cel Mare” au emis un comunicat de presă prin care îi cer lui Ionuţ Negoiţă să blocheze negocierile pentru cedarea lui Dan Nistor la vicecampioana României.

Mai mult, PCH doresc ca oficialii lui FC Dinamo Bucureşti să facă publică suma pe care a plecat May Mahlangu la Ludogoreţ Razgrad, informaţie oferită în exclusivitate de FANATIK.RO. Ultraşii din “Groapă” nu l-au uitat nici pe Gigi Becali, despre care susţin că încearcă destabilizarea clubului rival printr-o “manevră mizerabilă”, aruncând în spaţiu public că este interesat de transferul lui Nistor.

PCH se implică în negocierile dintre FCSB şi Dinamo

Nu este prima dată când galeria lui FC Dinamo Bucureşti reacţionează. Imediat după ce Gigi Becali a făcut o ofertă oficială pentru Dan Nistor, ultraşii din PCH s-au băgat în discuţiile dintre cele două părţi. Mai mult, aceştia i-au transmis căpitanului un mesaj dur.

Iată comunicatul PCH:

“Plecarea neaşteptată a lui May Mahlangu şi manevra mizerabilă a cuviosului Gigi Becali, prin care a încercat să destabilizeze echipa prin tratative publice pentru transferul căpitanului lui Dinamo, jucător aflat sub contract.

E adevărat că Mahlangu se afla în ultimele luni de contract şi că îl puteam pierde gratis, dar vrem să ştim cum vor fi folosiţi cei 500.000 de euro primiţi în schimbul jucătorului.

Situaţia este foarte neplăcută, atât din punct de vedere managerial, cât şi din punct de vedere financiar. Continuăm să pierdem prea uşor jucători de valoare. Asta face ca implicarea noastră, a suporterilor să fie cu atât mai necesară.

Coregrafia PCH-ului la un derby FC Dinamo Bucureşti - Dinamo
Coregrafia făcută de PCH la un meci jucat de FC Dinamo Bucureşti cu FCSB

În privinţa lui Nistor, poziţia noastră este categorică: Dinamo nu-şi poate permite să renunţe la căpitanul echipei.

Aseară ne-am mobilizat, am discutat cu toţi cei care au un cuvânt de spus în privinţa transferurilor, de la patron până la antrenor, am discutat şi cu jucătorul şi am început consultările cu membrii cotizanţi din programul DDB.

Cu toţii am fost de acord că niciun jucător aflat sub contract cu Dinamo nu trebuie să fie lăsat să plece la rivalii de pe Şoseaua de Centură.

În prezent membrii DDB sunt acţionari la Clubul Dinamo. Am reuşit să cumpărăm o parte din acţiuni şi vom continua prin achiziţionarea altor acţiuni.

Asta este destinaţia banilor din cotizaţii. Odată intraţi în Club, banii aceştia sunt direcţionaţi acolo unde decid membrii activi (cotizanţi) ai programului DDB.

Prima decizie de acest fel este aceea de a contribui cu o sumă de bani la îmbunătăţirea condiţiilor contractuale ale lui Dan Nistor. Vor urma şi alte iniţiative de acest fel.

Suntem acţionari minoritari, dar la Dinamo mai sunt şi alţi acţionari minoritari. Avem un cuvânt de spus, la fel cum au şi ei. Diferenţa este că noi chiar facem ceva util pentru Dinamo prin poziţia pe care o avem.

Banii strânşi nu sunt pentru noi, nu sunt nici pentru patron, nici pentru coregrafii, unde folosim alte resurse. Banii sunt pentru Dinamo.

Programul DDB este la început, suntem peste 400 de membri şi continuăm să creştem. Îi aşteptăm alături de noi pe toţi dinamoviştii care cred la fel ca şi noi într-un Mare Dinamo”.