Sport

PCH va fi prezentă la meciul cu FC U Craiova: „Suntem ținuți departe de stadion, dar nu de Dinamo!”

Peluza Cătălin Hîldan sună adunarea în Ștefan cel Mare înainte de meciul capital cu FC U Craiova 1948 chiar dacă fanii dinamoviști nu vor putea fi prezenți în tribunele stadionului.
26.11.2021 | 17:31
PCH va fi prezenta la meciul cu FC U Craiova Suntem tinuti departe de stadion dar nu de Dinamo
ADVERTISEMENT

Fanii-acționari din programul DDB îl susțin necondiționat pe Mircea Rednic și deși nu vor putea fi prezenți pe stadion la meciul dintre Dinamo și FC U Craiova 1948, vor încuraja echipa de la stadion.

Peluza Cătălin Hîldan a publicat încă un comunicat de susținere pentru antrenorul lui Dinamo, după ce acuzau că problemele lui Dinamo au început odată cu îndepărtarea lui Rednic în 2018.

ADVERTISEMENT

Peluza Cătălin Hîldan sună adunarea în Ștefan cel Mare: „Îngrijorați, supărați, dar nu pe Dinamo”

Ultrașii lui Dinamo anunță că echipa va avea parte de susținerea suporterilor înainte de meciul cu FC U Craiova 1948. Autocarul „câinilor” va fi așteptat la ora 19:00 de către galeria lui Dinamo la intrarea de pe Barbu Văcărescu.

„Îngrijorați, supărați, DAR NU PE DINAMO. ASTĂZI, ORA 18:45, VINO PE BARBU VĂCĂRESCU! Pentru DINAMO și pentru povestea noastră care trebuie să continue!”.

ADVERTISEMENT

Suporterii lui Dinamo sunt dezamăgiți de decizia autorităților de a nu permite accesul suporterilor la competițiile sportive deși termenul de 30 de zile cu porțile închise a expirat: „Suntem ținuți departe de stadion, dar nu de Dinamo. Astăzi vom fi prezenți pe Barbu Văcărescu pentru a arăta că nu renunțăm la lupta noastră pentru salvarea clubului”.

Apel de unitate al suporterilor lui Dinamo: „Orice dinamovist își poate arăta sprijinul”

PCH îi îndeamnă pe suporteri să fie prezenți în număr cât mai mare la stadion pentru a le ridica moralul jucătorilor: „VOM FI PREZENȚI la intrarea în stadion CA SĂ ARĂTĂM CĂ SUNTEM ALĂTURI! În acest moment, orice dinamovist, orice glorie a lui Dinamo, își poate arăta sprijinul. Avem nevoie de toți CÂINII ADEVĂRAȚI!”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ioan Andone a venit în cantonamentul de la Săftica pentru a-l susține pe Mircea Rednic și pe Iuliu Mureșan, în timp ce Giani Kiriță a stat de vorbă cu jucătorii înainte de meciul cu FC U Craiova 1948, gest pe care suporterii lui DInamo l-au apreciat din plin:

„Așa cum a făcut-o ieri Giani Kiriță, care a venit în cantonamentul de la Săftica pentru a-i mobiliza pe jucători înainte de meciul de azi.

ADVERTISEMENT

Ne putem arăta susținerea și prin cumpărarea de bilete pentru meciul din seara asta. 4 bilete costă 10 lei”, a fost anunțul celor de la Peluza Cătălin Hîldan de pe pagina oficială de Facebook.

Dinamo va întâlni în etapa a 18-a din Casa Pariurilor Liga 1 echipa lui Eugen Trică, FC U Craiova 1948. „Câinii” se află pe locul 15 în clasament cu doar opt puncte, în timp ce oltenii se află pe locul 14 cu 14 puncte.

ADVERTISEMENT