Sport

PCH visează la o remontada ca în lupta la titlul din Anglia: “E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa”

Manchester City a câştigat titlul în Premier League, după o întoarcere de scor, iar fanii lui Dinamo au început deja să viseze. Ultraşii din PCH fac apel la o nouă minune.
22.05.2022 | 23:02
PCH viseaza la o remontada ca in lupta la titlul din Anglia E adevarat ca Dinamo nu e Manchester City dar nici U Cluj nu e Aston Villa
Ultraşii din PCH vor o remontada în returul Dinamo - U Cluj
ADVERTISEMENT

Dinamo a pierdut manşa tur a baraujului de rămânere/promovare în Casa Pariurilor Liga 1, după 0-2 cu U Cluj, iar “câinii” sunt la un pas de retrogradarea în Liga 2. Ultraşii din Peluza “Cătălin Hîldan” fac tot posibilul ca numărul de fani să fie tot mai mare la meciul de pe 29 mai.

PCH, paralelă între Manchester City – Aston Villa şi returul dintre Dinamo şi U Cluj

La scurt timp după ce Manchester City a câştigat titlul în Anglia, la capătul unui meci nebun cu Aston Villa, suporterii au postat un mesaj pe contul de Facebook al PCH în care făceau referire la meciul din Premier League.

ADVERTISEMENT

“S-a întâmplat acum. La case mai mari. E adevărat că Dinamo nu e Manchester City, dar nici U Cluj nu e Aston Villa. City a jucat cu trofeul de campioană pe masă.

Era la mâna ei. Avea nevoie de victorie ca să nu depindă de se întâmplă la vecinii din Liverpool. Doar că în minutul 76, Aston Villa o conducea pe City cu 2-0. Atunci s-a produs miracolul, lucru posibil cu un stadion plin și încurajări din tribune. ÎN 5 MINUTE, CITY A ÎNSCRIS DE 3 ORI și a devenit campioană.

ADVERTISEMENT

Degeaba a câștigat și Liverpool (3-1 cu Wolverhampton). Duminică nu vom avea doar UN SFERT DE ORĂ pentru a întoarce acel 2-0 de la Cluj. Vom avea 90 de minute. Și chiar dacă vor deschide ei scorul, tot trebuie să credem că Dinamo poate înscrie de 3 ori acasă, în Groapă, CU STADIONUL PLIN și cu atmosferă de meci pe viață și pe moarte”, a fost mesajul postat de PCH.

Fanii au făcut scandal după U Cluj – Dinamo 2-0

La finalul meciului U Cluj – Dinamo 2-0, fanii “alb-roşilor” au făcut scandal şi au înconjurat autocarul echipei, în parcarea stadionului “Cluj Arena”, momente prezentate în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

“Dacă ne băgați în B, vă rupem picioarele!” / “Nu meritaţi tricoul roşu să-l purtaţi”, au scandat ultraşii, care au produs daune şi în interiorul stadionului, după ce U Cluj a marcat al doilea gol.

Jucătorii şi staff-ul tehnic al lui Dinamo au fost blocaţi la stadion până după miezul nopţii, de frica ultraşilor. În primă fază, “câinii” au vrut să rămână în Cluj, de frica unor incidente pe drum, însă la ora 3:00 dimineaţa a fost luată decizia ca echipa să plece spre Bucureşti, aşa cum FANATIK a anunţat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Returul dintre Dinamo şi U Cluj este programat pe 29 mai, în “Groapă”. Va fi, cel mai probabil, ultimul meci al “câinilor” pe stadionul din Şoseaua Ştefan cel Mare.

ADVERTISEMENT
Tags: