“Pe 5 iunie se dezbate în Comitetul Executiv problema clubului FC Universitatea Craiova”

Daniel Vlad   
in Fotbal intern
28/05/2017, 15:24
“Pe 5 iunie se dezbate în Comitetul Executiv problema clubului FC Universitatea Craiova”

FANATIK.RO a aflat că preşedintele FRF, Răzvan Burleanu le-a cerut în mod special oamenilor săi din subordine să nu treacă pe ordinea de zi la Adunarea Generală problema procesului clubului FC Universitatea Craiova din fotbalul românesc. Motivul? Acesta nu a vrut să producă panică în rândul participanţilor, deoarece încă nu s-a dat o decizie defintivă.

Însă Auraş Braşoveanu, membru în Comitetul Executiv al FRF, ne-a declarat: “Problema celor de la FC Universitatea Craiova se va dezbate în Comitetul Executiv de pe 5 iunie. Până atunci credem că o să apară şi o decizie finală a judecătorilor. Vă daţi seama că nimeni nu are de gând să nu ia în serios aceast subiect.

Este o problemă generală, iar eu consider că o să fie tratată cu maximă seriozitate deoarece ştiţi şi voi că au apărut mari probleme”.

Ştirea MOMENTULUI

Cinci ani de la dispariția lui Costică Ștefănescu! Interviu tulburător cu văduva fostului mare internațional!

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×