Life

”Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor”! Tatăl artistei intervine în scandalul dintre Măruță și Alex Velea

Mihai Alexandru, tatăl și impresarul Andrei, a intervenit în scandalul dintre Alex Vela și Cătălin Măruță.
23.06.2021 | 12:19
Pe Andra nu o intereseaza ce face Catalin la televizor Tatal artistei intervine in scandalul dintre Maruta si Alex Velea
Tatal Andrei intervine in scandalul dintre Alex Velea si Catalin Maruta Fotomontaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În exclusivitate pentru FANATIK, Mihai Alexandru a explicat care este situația dintre Cătălin Măruță și Alex Velea și Antonia, dar a precizat că Andra va sta departe de certurile lor.

Andra nu intervine în scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea

Scandalul dintre Alex Velea și Cătălin Măruță a implicat-o, la un moment dat, și pe Andra, cântărețul precizând că voia, la un moment dat, să colaboreze cu artista, dar proiectul a căzut din cauza comportamentului prezentatorului tv.

ADVERTISEMENT

”O spun, la modul serios, și ca manager, dar și ca tată al Andrei. Pe Andra nu o interesează ce face Cătălin la televizor, este strict treaba lui. Fiecare își vede de cariera lui, nu se amestecă lucrurile”, a spus, în exclusivitate pentru FANATIK, tatăl Andrei.

De altfel, ne-a precizat el, de-a lungul timpului, ca tată și ca manager, a sfătuit-o pe Andra, de fiecare dată, să stea departe de scandaluri și să își facă imagine doar datorită talentului muzical pe care îl are.

ADVERTISEMENT

Tatăl Andrei despre Alex Velea și Antonia: ”Îi respect, îi iubesc”

”Eu mi-am crescut copiii să fie artiști, și asta și sunt, au cariere serioase în spate. Și asta fără să se implice în tot felul de discuții nu tocmai potrivite pentru statutul lor”, ne-a explicat tatăl cântăreței.

Mai mult decât atât, a precizat el, între Andra și Alex Velea sau Antonia nu există niciun fel de tensiuni, chiar dacă Cătălin Măruță și cântărețul par să se deteste reciproc și se atacă cu fiecare ocazie.

ADVERTISEMENT
Alex Velea Andra
Alex Velea si Andra au colaborat foarte bine in trecut Sursa foto: captura Youtube

”Andra îl respectă pe Alex și o respectă pe soția lui, pe Antonia. S-a pus în repetate rânduri problema să colaboreze, nu cred că nu o vor face, la un moment dat. Da, e adevărat, acum nu este niciun proiect de colaborare, dar pe viitor nu trebuie exclus. Ei sunt artiști, nu au de ce să fie supărați unul pe celălalt. Iar eu mă înțeleg bine cu Alex Velea și cu Antonia, îi respect, îi iubesc, am colaborat excelent de fiecare dată când a trebuit cu ei”, a mai spus, pentru FANATIK, Mihai Alexandru.

Scandalul dintre Cătălin Măruță și Alex Velea, politică de marketing?

”Scandalul acesta e, probabil, politica televiziunii. Ce face Cătălin ține de politica televiziunii, de emisiunea lui, e treaba lui. Dar, așa cum procedează el, nu este treaba Andrei, ei nu vorbesc asemenea subiecte acasă. Fiecare face ce vrea când vine vorba de cariera lui”, ne-a mai explicat Mihai Alexandru.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, acesta a și fost motivul pentru care Andra a decis să stea departe de scandalul în desfășurare dintre soțul său și cei doi artiști.

”De ce să intervină Andra? Andra este cântăreață, Andra a colaborat cu amândoi, o va mai face, se vor vedea la concerte, la evenimente. De ce să se implice într-un scandal pe care, sincer, nu l-am urmărit și nici nu știu exact de la ce a pornit”, a mai spus Mihai Alexandru.

Mai mult, ne-a mai precizat tatăl Andrei, și el a decis să nu facă demersuri pentru a potoli scandalul dintre ginerele său și Alex Velea.

”Ei, dacă vor să se certe, să o facă. Eu nu am de ce să mă bag, eu îmi văd de treburile mele”, a mai spus tatăl Andrei, Mihai Alexandru.

Cătălin Măruță și Alex Velea, scandal fără precedent în showbiz

Cum ceva vreme, Alex Velea, invitat la podcast-ul lui Speak, a vorbit pe șleau despre relația cu Cătălin Măruță și a dezvăluit că este foarte derajat că prezentatorul TV se folosește de nunele său și de cel al Antoniei pentru a da exemple negative.

Reacția lui Cătălin Măruță a venit imediat, încercând, într-un fel, să se scuze ți să spună că, de fapt, ar fi amici și că soluția ar fi să fie dat totul uitării și să își strângă mâine ca doi bărbați adevărați. Dar că, reacția prezentatorului TV l-a iritat la maximum pe Alex Velea care l-a făcut praf pe Cătălin Măruță pe conturile sale de socializare.

Alex Velea l-a numit ”nevertebrată” pe Cătălin Măruță

”Nea Măruţă, hai să-ţi zic şi părerea mea despre  «scuzele» astea false şi dorinţa de a da bune la final, după ce ai fost tras de urechi de public. Într-o prietenie (dacă ea a existat vreodată) e nevoie de câteva ingrediente, printre care aş enumera: respectul, loialitatea şi bineînţeles dragostea reciprocă. Din păcate în ultimii ani ai demontat pe rând toate aceste calităţi. Acum că am elucidat cum stăm cu prietenia, putem să vorbim şi despre termenul bărbaţi (…) În general ca să fii bărbat ai nevoie de coloană vertebrală, coloană pe care tu ţi-ai fracturat-o în mai multe locuri, atât de multe încât te-ai încadra uşor în categoria nevertebrate, ai dat apă la moară oamenilor care mă jigneau, le-ai permis să-mi jignească familia gratuit şi tu te-ai făcut că nu vezi, eu «prietenul» tău, eram atacat din toate părţile”, a scris Alex Velea pe conturile sale de socializare, mesaj pe care l-a distribuit şi Antonia.

ADVERTISEMENT