Life
notix pixel id

Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta

31.10.2020 | 11:28
Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta
Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl cunoaște pe Cabral, însă puțini știu cum arată tatăl său biologic. După ce îndrăgitul prezentator a invitat-o pe mama sa în platoul emisiunii pe care o prezenta la Acasă TV, lumea a dorit să afle mai multe despre tatăl lui Cabral.

Cabral este unul dintre cei mai apreciați realizatori TV din România. Fiind carismatic și mereu cu zâmbetul oe buze, acesta a cucerit inimile telespectatorilor încă de la primele apariții televizate.

Cabral Ibacka s-a căsătorit cu frumoasa actriță Andreea Pătrașcu, în anul 2011, aceasta dăruindu-i o fetiță. La începutul anilor 2000, prezentatorul TV a fost căsătorit cu Luana Mitran, cei doi având o fată pe nume Inoke, în vârstă de 18 ani.

ADVERTISEMENT

Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta

Tatăl biologic al lui Cabral, Alexandre, este un medic celebru, care a fost chiar și ministrul sănătății, fiind un susținător al drepturilor omului. În urmă cu mai mult de patru decenii, acesta a venit în România pentru un schimb politico-strategic de studenți, moment în care a cunoscut-o pe mama lui Cabral, conform spuselor prezentatorului.

La câteva săptămâni de la naștere, Alexandre a părăsit țara noastră pentru o perioadă de 13 ani, iar, când s-a întors, a dorit să își ia fiul la el în țară, în Congo. Cabral a refuzat, însă lipsa tatălui biologic l-a afectat pe acesta, trauma din copilărie fiind un subiect pe care Cabral nu s-a sfiit să îl dezbată.

ADVERTISEMENT

,,Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.” a scris Cabral pe blogul său.

Cu toate acestea, Cabral se poate considera norocos, de vreme ce Mircea, cel care a apărut în viața lui și a mamei sale pe când el avea doar 6 ani, s-a comportat exemplar și i-a oferit tânărului dragostea de tată de care avea nevoie. Cabral a declarat că, datorită lui Mircea, acesta a învățat cum ar trebui să se comporte el cu fiicele sale.

ADVERTISEMENT

,,Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, a mărturisit Cabral.

tatăl lui Cabral
Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta. Sursa foto: Viva.ro

La vârsta de 28 de ani, Cabral a cunoscut cu adevărat maturitatea, când a decis să își contacteze tatăl biologic, fiind dispus să îl ierte pe Alexandre pentru absența îndelungată. În plus, bărbatul a fost prezent și la nunta lui Cabral cu Andreea, alături de doi dintre frații săi din Congo.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Abonează-te acum la Taifasuri și poți câștiga premii de vis!
  • Nr. 867. 32 pagini + Horoscop 2022!
A apărut noua revistă Taifasuri