Life

Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta

31.10.2020 | 11:28
Pe Cabral il stii deja de atata timp dar ai fost vreodata curios sal vezi pe tatal sau Iata cum arata acesta
ADVERTISEMENT

Toată lumea îl cunoaște pe Cabral, însă puțini știu cum arată tatăl său biologic. După ce îndrăgitul prezentator a invitat-o pe mama sa în platoul emisiunii pe care o prezenta la Acasă TV, lumea a dorit să afle mai multe despre tatăl lui Cabral.

Cabral este unul dintre cei mai apreciați realizatori TV din România. Fiind carismatic și mereu cu zâmbetul oe buze, acesta a cucerit inimile telespectatorilor încă de la primele apariții televizate.

ADVERTISEMENT

Cabral Ibacka s-a căsătorit cu frumoasa actriță Andreea Pătrașcu, în anul 2011, aceasta dăruindu-i o fetiță. La începutul anilor 2000, prezentatorul TV a fost căsătorit cu Luana Mitran, cei doi având o fată pe nume Inoke, în vârstă de 18 ani.

Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta

Tatăl biologic al lui Cabral, Alexandre, este un medic celebru, care a fost chiar și ministrul sănătății, fiind un susținător al drepturilor omului. În urmă cu mai mult de patru decenii, acesta a venit în România pentru un schimb politico-strategic de studenți, moment în care a cunoscut-o pe mama lui Cabral, conform spuselor prezentatorului.

ADVERTISEMENT

La câteva săptămâni de la naștere, Alexandre a părăsit țara noastră pentru o perioadă de 13 ani, iar, când s-a întors, a dorit să își ia fiul la el în țară, în Congo. Cabral a refuzat, însă lipsa tatălui biologic l-a afectat pe acesta, trauma din copilărie fiind un subiect pe care Cabral nu s-a sfiit să îl dezbată.

,,Mama, Argentina, o gagică mişto din Buzău, venită în Bucureşti la facultate…, s-a îndrăgostit de tatăl meu biologic, Alexandre, venit din Congo printr-un schimb politico-strategic de studenţi. Şi m-am născut eu. Pe când aveam câteva săptămâni de viaţă, tata a avut puţină treabă şi a trebuit să plece. Dar n-a lipsit mult, s-a întors când tocmai împlineam 13 ani. Evident că pentru mine era un străin, dar acest mic amănunt nu l-a împiedicat să spună c-a venit să mă ia în Congo… Nu m-am dus. A mai stat câteva zile şi a plecat. Iar.” a scris Cabral pe blogul său.

ADVERTISEMENT

Cu toate acestea, Cabral se poate considera norocos, de vreme ce Mircea, cel care a apărut în viața lui și a mamei sale pe când el avea doar 6 ani, s-a comportat exemplar și i-a oferit tânărului dragostea de tată de care avea nevoie. Cabral a declarat că, datorită lui Mircea, acesta a învățat cum ar trebui să se comporte el cu fiicele sale.

,,Am stat de câteva ori să mă gândesc dacă-l urăsc. Nici gând! M-am gândit dacă l-aş putea ierta. Nu cred. Şi mi-am dat seama că l-am pedepsit, în felul meu, prin indiferenţă (…). Eu am deja un tată. Îl cheamă Mircea. S-a cunoscut cu mama şi ne-a intrat în familie pe când eu aveam în jur de 6 ani. El m-a plimbat de mână când strigau anticiorile după noi pe stradă, el mi-a explicat de ce nu trebuie să-mi fie frică de întuneric, el mi-a pus echipamentul de kickbox pe mine, el mi-a fost un tată atât de bun, încât sper să fiu şi eu, la rândul meu, un tată la fel de bun pentru fiică-mea”, a mărturisit Cabral.

ADVERTISEMENT
tatăl lui Cabral
Pe Cabral îl știi deja de atâta timp, dar ai fost vreodată curios să-l vezi pe tatăl său? Iată cum arată acesta. Sursa foto: Viva.ro

La vârsta de 28 de ani, Cabral a cunoscut cu adevărat maturitatea, când a decis să își contacteze tatăl biologic, fiind dispus să îl ierte pe Alexandre pentru absența îndelungată. În plus, bărbatul a fost prezent și la nunta lui Cabral cu Andreea, alături de doi dintre frații săi din Congo.

ADVERTISEMENT
Tags: