Life

Pe ce a cheltuit Bianca Drăgușanu primul milion de euro făcut: ”Eu mă iubesc foarte mult”

Bianca Drăgușanu a făcut primul milion de euro și a avut grijă să îl și investească. Ce cheltuieli are vedeta și unde se duc banii?
02.06.2023 | 13:25
Pe ce a cheltuit Bianca Dragusanu primul milion de euro facut Eu ma iubesc foarte mult
Pe ce a cheltuit Bianca Drăgușanu primul milion de euro făcut. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu a făcut de ceva timp primul ei milion de euro. Banii au fost cheltuiți rapid, povestește vedeta, însă unde s-au dus? Ea are grijă să facă investiții care o fac fericită, pentru că banii vin și pleacă oricum.

Pe ce a cheltuit Bianca Drăgușanu primul milion de euro făcut

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai apreciate dive din România. Are numeroase afaceri în derulare, dar și contracte de imagine care îi aduc sume fabuloase în conturi. Nimeni nu s-ar fi gândit însă că vedeta a bifat deja și primul ei milion de euro.

ADVERTISEMENT

Într-un interviu acordat pentru unica.ro, vedeta a vorbit despre investițiile făcute, dar și despre sumele încasate. Se pare că primul ei milion de euro a dispărut rapid din conturi. Totuși nu este vorba neapărat despre o risipă de bani.

Bianca Drăgușanu spune că a investit banii într-o casă în Dubai. Aceasta o poate vinde oricând, la un preț poate chiar mai mare și nu regretă deloc alegerea făcută. De asemenea, ea este și atentă la numeroase detalii.

ADVERTISEMENT

”Primul milion pe care l-am făcut, ce crezi, l-am și cheltuit! De fapt n-aș putea să zic că l-am cheltuit, l-am investit într-o casă în Dubai, care acum este gata, trebuie să mă duc să o iau în primire și vreau să o vând. Vreau o casă și mai mare, pentru că eu cred că pot. Și sunt o femeie care investește foarte mult în ea.”, a declarat Bianca Drăgușanu, potrivit unica.

Bianca Drăgușanu nu se consideră o femeie risipitoare

Printre altele, aceasta a vorbit și despre cheltuielile de zi cu zi, dar și despre cum se ocupă de banii săi. Vedeta recunoaște că pentru ea, orice mică cheltuială ce poate părea neînsemnată, este, de fapt, o investiție.

ADVERTISEMENT

Bianca Drăgușanu se iubește, însă nu se consideră narcisistă. Chiar și așa, când vine vorba de zeci de perechi de pantofi, pentru ea, acest lucru reprezintă o investiție în starea ei de bine. De asemenea, vedeta știe cât muncește pentru banii ei și are grijă și la cum îi cheltuie.

Mai mult de atât, ea crede în legea atracției. Bianca susține că tocmai din acest motiv, ajunge să primească înapoi înzecit. Nu se consideră o femeie risipitoare, ci din contră, este atentă la nevoile, dar și la fericirea ei.

ADVERTISEMENT

”Eu mă iubesc foarte mult! Nu am vicii și atunci, eu nu spun că atunci când îmi cumpăr o pereche de pantofi sau zece, e o cheltuială. (…) Practic nu investești bani în pantofi, investești bani în starea ta de bine, cum te simți tu atunci când umbli în acei pantofi”, a mai dezvăluit ea.

ADVERTISEMENT