Life

Pe ce ar fi dat Alex Bodi 2 milioane de euro. Mulți români nici nu se gândesc la asta

16.11.2020 | 20:54
Pe ce ar fi dat Alex Bodi 2 milioane de euro Multi romani nici nu se gandesc la asta
ADVERTISEMENT

Alex Bodi are o avere impresionantă, dovadă fiind colecția sa de mașini de lux. În plus, afaceristul deține o vilă de lux la Monte Carlo, care l-ar fi costat nu mai puțin de două milioane de euro

Deși era foarte cunoscut în lumea afacerilor, Alex Bodi a devenit cunoscut și în showbiz ca urmare a relației tumultoase cu Bianca Drăgușanu. Cu toate acestea, faima nu i-a adus numai lucruri bune, mulți întrebându-se cum a ajuns Alex Bodi să aibă o astfel de avere.

ADVERTISEMENT

Fostul iubit al Biancăi Drăgușanu a ajuns în arest pentru 30 de zile, după ce procurorii din Dolj l-au pus sub acuzare. Afaceristul a fost săltat de la domiciliu de mascați în urmă cu câteva zile, fiind acuzat de trafic de droguri, de persoane și proxenetism.

Pe ce ar fi dat Alex Bodi 2 milioane de euro. Mulți români nici nu se gândesc la asta

De-a lungul timpului, Alex Bodi a atras atenția asupra sa datorită vacanțelor exclusiviste, mașinilor scumpe și vilelor de lux. Cu toate acestea, omul de afaceri ar putea rămâne fără acestea, dacă se va dovedi faptul că au fost achiziționate cu banii obținuți din comiterea infracțiunilor de care este acuzat.

ADVERTISEMENT

Zilele trecute, Alex Bodi a fost săltat de la domiciliu, unde se afla în compania iubitei sale actuale, rusoaica Daria Radionova, cea pe care a adus-o în țară după despărțirea de Bianca Drăgușanu și despre care s-a speculat deseori că a fost amanta afaceristului timp de un an.

Alex Bodi deține, pe lângă milioanele de euro pe care le are în conturi, mai multe case de lux la Mediaș, în județul Ilfov, în Voluntari, de unde a fost săltat de către oamenii legii. Fostul partener al Biancăi Drăgușanu ar deține o vilă de lux la Monte Carlo, care a costat aproximativ două milioane de euro.

ADVERTISEMENT

De asemenea, Alex Bodi deține și o colecție impresionantă de mașini scumpe, printre care și un autoturism de teren, Lamborghini Urus, dar și un Lamborghini Aventador SV, care este unul dintre cele 500 de exemplare existente în lume. Lista bolizilor de lux include un Mercedes-Maybachl, un Mercedes-AMG, un Ferrari Pista 488, un Rolls-Royce Wraith și Bugatti Chiron.

În prezent, toate bunurile și averea omului de afaceri sunt inventariate acum de către procurori, iar acesta riscă să rămână fără multe bunuri de lux, dacă acestea au fost achiziționate cu bani ce provin din ilegalități.

ADVERTISEMENT

Nu este pentru prima dată când fostul soț al Biancă Drăgușanu este inclus într-un dosar de proxenetism. În urmă cu câțiva ani, Alex Bodi a mai apărut într-un dosar de proxenetism din Dej, iar numele său a apărut și în propunerea de arestare.

”În final, pentru a arăta că autoturismul marca Rolls Royce Wrait îi aparține lui P. C., dar ratele sunt achitate cu banii obținuți de pe urma practicării prostituției de către numitele P.C. și G.A., trebuie observate transferurile bancare. În continuare, arăt că din contul numitei G.A. s-a transferat către Bodi Alexandru Nicolae (fostul soț al Biancăi Drăgușanu) în data de 18 august 2018, suma de 4.080 euro, cu mențiunea rată Rolls Wrait DJ ***. Asemenea, din contul numitei P.C., în data de 6 decembrie 2019, s-a transferat către *** suma de 4.090 de euro, reprezentând rată Rolls Royce DJ *** (numărul de înmatriculare a autoturismului P.C, care a fost modificat cu mai multe inscripții și însemne privind un șarpe, porecla sa fiind șarpele), iar în data de 22 septembrie 2019, s-a transferat suma de 2.045 euro, către Bodi Alexandru Nicolae, reprezentând jumătate rată Rolss Royce DJ ***”, se arată într-un fragment din luna mai al propunerii de arestare preventivă, citat de clujust.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: