Life

Pe ce au cheltuit Nelu Cortea și Cătălin Bordea premiul de la America Express. Toți banii s-au dus aici

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au cheltuit deja premiul de la America Express. Și totuși unde s-au dus banii celor doi concurenți?
08.05.2023 | 12:03
Pe ce au cheltuit Nelu Cortea si Catalin Bordea premiul de la America Express Toti banii sau dus aici
Pe ce au cheltuit Nelu Cortea și Cătălin Bordea premiul de la America Express. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Premiul de la America Express a fost deja cheltuit, după cum spun Nelu Cortea și Cătălin Bordea. Cei doi comedianți au reușit să plece acasă cu 30.000 de euro, însă iată că banii s-au dus destul de repede.

Pe ce s-au cheltuit banii din premiul de la America Express

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au câștigat America Express. Aceștia au ajuns în marea finală alături de Andreea Bălan și Andreea Antonescu. Chiar și așa, s-ar părea că norocul a fost de partea celor doi buni prieteni.

ADVERTISEMENT

Dacă mulți se gândeau că premiul de la America Express le va ajunge suficient timp, iată că cei doi comedianți au decis să îl investească în ceva complet neașteptat. Astfel, toți banii s-au dus în acest loc, fără nicio părere de rău.

În general, câștigătorii nu prea vorbesc despre banii pe care i-au primit. Iată însă că Nelu Cortea și Cătălin Bordea nu au fost deloc  reținuți. Dincolo de faptul că cei doi au devenit jurați la emisiunea iUmor, aceștia mai au și un podcast.

ADVERTISEMENT

Și totuși unde s-a dus premiul de la America Express? Investiția pentru o locație de vis și un decor pe măsură a cam costat. Drept urmare, pentru ca podcast-ul să fie unul așa cum își imaginau cei doi, a fost nevoie de o sumă pe măsură.

Nelu Cortea și Cătălin Bordea au decis să fie ”liberi”

Atât Nelu Cortea cât și Cătălin Bordea au recunoscut că marele premiu a fost investit aici. Iar deși au avut posibilitatea de a fi sponsorizați, ambii parteneri au hotărât să fie liberi de contract, iar asta s-a și întâmplat.

ADVERTISEMENT

”Oameni buni, ne-am întors, după mult timp, am discutat mult despre asta, dacă să o facem, dacă să n-o facem, ideea e că ne-au căutat oameni să ne sponsorizeze, n-am vrut pentru că nu vrem să ne modifice stilul, vrem să fim liberi”, a spus Nelu Cortea.

La rândul lui, Cătălin Bordea a confirmat faptul că după America Express, ambii au crescut din punct de vedere profesional. Iar dovada cea mai clară o reprezintă noul podcast, dar și decorul de-a dreptul fabulos. Și cu siguranță toate aceste detalii au fost observate și de fanii acestora.

ADVERTISEMENT

”La noi s-a schimbat, practic, decorul. Noi am crescut un pic și după America Express și după popularitatea asta. În ce am băgat banii din premiu? Iată!”, a dezvăluit la rândul său Cătălin Bordea în podcastul Colegi de cameră.

ADVERTISEMENT