Life

Pe ce cheltuie Adela Popescu cei mai mulți bani într-o vacanță: „Prefer așa de câțiva ani”

Adela Popescu a dezvăluit pe ce cheltuie cei mai mulți bani într-o vacanță. De câțiva ani, aceasta a schimbat total modul de folosire a bugetului de vacanță.
23.05.2022 | 11:27
Pe ce cheltuie Adela Popescu cei mai multi bani intro vacanta Prefer asa de cativa ani
Pe ce cheltuie Adela Popescu cei mai mulți bani într-o vacanță. foto: colaj Fanatik / Facebook
ADVERTISEMENT

Adela Popescu a dezvăluit pe ce cheltuiește cei mai mulți bani când pleacă în vacanță, în cadrul emisiunii Vorbește lumea de la Pro TV.

Pe ce cheltuie Adela Popescu cei mai mulți bani într-o vacanță

Adela Popescu a recunoscut pe ce dă cei mai mulți bani din bugetul de vacanță. Vedeta a recunoscută că lucrurile s-au schimbat în ultimii ani.

ADVERTISEMENT

Înainte, aceasta prefera să cheltuiască cel mai mult pe cazare, dar de câțiva ani, vedeta de la Pro TV plătește cel mai mult pe biletele de avion.

În cadrul emisiunii Vorbește lumea, întrebarea zilei pe care au adresat-o prezentatorii celor de acasă a fost despre vacanțe și lucrul pe care se cheltuie cei mai mulți bani.

ADVERTISEMENT

Adela Popescu a răspuns și ea la această întrebare și a dezvăluit că preferă să plece într-o destinație aflată mai departe și să echilibreze banii cheltuiți cu cazarea aleasă.

„Cred că cele mai multe răspunsuri vor fi pe cazare. S-a schimbat ceva în ultimul timp, prefer să dau mai puțini bani pe cazare, dar să fie mai departe, deci pe avion.

ADVERTISEMENT

Prefer o vacanță mai departe și echilibrez cumva, pentru că biletul e scump, cu cazarea. Prefer așa de câțiva ani, pe drum dau cel mai mult. Noi suntem și mulți”, a spus prezentatoarea la Vorbește lumea.

Adela Popescu, sfaturi pentru a economisi bani în vacanță

De asemenea, aceasta a precizat și că foarte mulți oameni dau mulți bani pe mâncare, dar o idee bună ar fi să luăm o cazare care dispune și de bucătărie, pentru că în acest fel ne-am putea găti singuri unele mese, lucru care ar fi mai ieftin.

ADVERTISEMENT

„Sunt mulți oameni care dau mulți bani și pe mâncare. (…) Dacă pleci într-o vacanță și închiriezi un apartament, se poartă asta, și e o bucătărie, desigur, cina sau prânzul îl pregătești în casă, este o variantă foarte bună”, a mai spus vedeta.

„Eu mă așteptam să zici mâncare!”, au spus uimiți colegii de platou ai vedetei când au aflat pe ce cheltuie cei mai mulți bani în vacanță.

ADVERTISEMENT