Life

Pe ce cheltuie banii soția lui Dani Oțil, Gabriela Prisăcariu. Prezentatorul a spus adevărul

Dani Oțil a discutat despre partea financiară de când este căsătorit cu Gabriela Prisăcariu. În ce investește veniturile partenera moderatorului de la Neatza cu Răzvan și Dani.
21.06.2022 | 12:01
Pe ce cheltuie banii sotia lui Dani Otil Gabriela Prisacariu Prezentatorul a spus adevarul
Ce face cu banii soția lui Dani Oțil. Ce-și dorește Gabriela Prisăcariu. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Vedeta de la Antena 1 precizează pe ce cheltuie banii partenera sa de viață. Prezentatorul a spus adevărul despre obiceiurile pe care le au femeile, în general, dezvăluirea fiind făcută în direct, în stilul caracteristic.

Ce face cu banii soția lui Dani Oțil. Ce-și dorește Gabriela Prisăcariu

Dani Oțil crede că majoritatea femeilor, printre care se numără și soția sa, Gabriela Prisăcariu, cheltuie banii pe lucruri care țin de aspectul fizic. Omul de afaceri consideră că frumoasa blondină își cumpără numai genți și pantofi.

ADVERTISEMENT

Matinalul a mai punctat faptul că femeile vorbesc între ele atunci când vine vorba de cumpărături. Bineînțeles, declarația sportivului a fost făcută în spirit de glumă, dar are și o urmă de adevăr.

„Anumite instincte ne spun să ne luăm o poșetă…Aceste instincte ne ajută să supraviețuim în caz de nebătuți. Femeile au partida lor. Întrebați orice femeie.

ADVERTISEMENT

Tu te plângi la o masă și zici: «Nu era cazul că aveam alte cheltuieli și a trebuit să luăm poșeta și sandalele, că voi așa vă organizați, pe poșete și sandale».

Și celelalte femei vor zice: «E scumpă, dar și merită». Eu am crezut că ele între ele sunt vorbite adică au sâmbătă seara o ieșire ca vrăjitoarele”, a spus Dani Oțil în emisiunea de la Antena 1, notează spynews.ro.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu, o familie fericită

Prezentatorul și Gabriela Prisăcariu trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de câțiva ani buni, iar în vara anului trecut au devenit soț și soție. Petrecerea de nuntă a fost organizată la restaurantul deținut de afacerist.

Cei doi sunt părinții unui băiețel pe nume Luca Tiago, care a venit pe lume în toamna lui 2021. Micuțul seamănă perfect cu mama sa, frumoasa blondină, care este împlinită de când a devenit mamă pentru prima oară.

ADVERTISEMENT

În prezent, Dani Oțil și partenera sa de viață nu se mai gândesc la al doilea copil. Moderatorul și modelul petrec foarte mult timp cu cel mic, care crește pe zi pe trece tot mai mult.

ADVERTISEMENT