Life

Pe ce cheltuie cei mai mulți bani Alexia Eram: ”Este o problemă pe care trebuie să o rezolv”

Alexia Eram a spus pe ce cheltuie cei mai mulți bani. Fiica Andreei Esca a precizat că vrea să fie mai econoamă cu bugetul său.
03.11.2022 | 18:28
Pe ce cheltuie cei mai multi bani Alexia Eram Este o problema pe care trebuie sa o rezolv
Alexia Eram, dezvăluiri despre bugetul său. Sursa foto: facebook
ADVERTISEMENT

Cât de econoamă este Alexia Eram. Fiica Andreei Esca a divulgat pe ce cheltuie cei mai mulți bani și vrea să rezolve această problemă.

Cât de cheltuitoare este Alexia Eram

Alexia Eram este independentă financiar de doi ani și deși are o situație materială foarte bună, tânăra a precizat că este atentă la cum își gestionează bugetul. Însă, sunt unele lucruri de la care face eforturi să se abțină.

ADVERTISEMENT

Alexia Eram câștigă în momentul de față din campaniile pe care le face pentru diferite branduri, pe rețelele de socializare. Totodată, mai lucrează și la revista mamei sale, ”Alist Magazine”, unde are o pagină de shopping.

Tânăra a mărturisit că are o feblețe pentru vacanțe și haine. Totuși, se uită și la preț, iar atunci când nu și le permite renunță la ele în defavoarea a altceva mai util.

ADVERTISEMENT

”Nu cred că mi-aș deschide un brand de lenjerie intimă, un brand de haine, poate, un business, în alte domenii, da. Dar nu o să vă divulg acum.

Am multe idei în cap și o să vedem ce o să se întâmple pe mai departe. Absolut deloc. (n.r. – nu e econoamă atunci când vine vorba de haine) Deloc. Asta este o problemă pe care trebuie să o rezolv.

ADVERTISEMENT

Vacanțele și hainele sunt feblețea mea. Nu sunt chiar atât de cheltuitoare, dacă știu că îmi permit să îmi iau ceva, o să îmi iau acel lucru.

Dacă știu că trebuie să fac ceva mai important, în loc să îmi cumpăr niște haine, nu o să fac acel lucru. Așa că nu cred că nu am făcut nicio tâmpenie niciodată ca să îmi cumpăr un anumit lucru”, a spus tânăra pentru ego.ro

ADVERTISEMENT

Andreea Esca și Alexandre Eram recunosc faptul că fiica lor este cea mai cheltuitoare din familie

De altfel, la un moment, în cadrul unui interviu pentru Protv, Alexandre Eram și Andreea Esca au recunoscut chiar ei că din familia lor cea mai cheltuitoare este fiica lor, Alexia.

”Nu știu, nu suntem cheltuitori niciunul. Alexia, da, ea e, ăsta a fost un răspuns corect”, a menționat prezentatoarea Știrilor Protv.

În online, Alexia Eram se bucură de o celebritate foarte mare. Are mulți fani și este contactată de foarte multe branduri.

De câțiva ani, tânăra trăiește și frumoasă poveste de iubire cu Mario Fresh. Cei doi nu au mers până acum în fața altarului și se mai confruntă cu zvonurile despărțirii.

ADVERTISEMENT