Pe ce dă vina Simona Halep pentru eşecul de la Stuttgart

Sorin Dumitrescu   
în Tenis
27/04/2018, 18:11
Pe ce dă vina Simona Halep pentru eşecul de la Stuttgart
Simona Halep, reacţii după eşecul din meciul cu Coco Vandeweghe

Numărul 1 mondial, Simona Halep, a vorbit la un post de televiziune după eşcul în faţa lui Coco Vandeweghe şi a explicat pe ce dă vina pentru acest pas fals. Simona o spulberase în singurul precedent pe zgură pe Coco Vandeweghe, în turneul de la Madrid şi a intrat pe teren la Stuttgart destul de relaxată.

Românca a recunoscut că adversara ei a fost mai puternică şi faptul că a meritat pe deplin victoria. “Nu joc cel mai bun tenis al meu, dar astăzi adversara a fost mai puternică şi a meritat să câştige. “Mi-a făcut break la finalul primului set, după care serviciul meu a fost din ce în ce mai moale. A venit plină de încredere, a mai făcut un break în primul set, la început. A servit foarte bine şi chiar mi-a fost foarte greu să returnez. De aceea nu am putut să stau foarte echilibrată”.

Simona Halep dă vina şi pe micile probleme de la glezne

Însă, dincolo de justeţea succesului americancei, Halep acuză suprafaţa de joc din sala de la Stuttgart, care a avut o influenţă negativă asupra prestaţiei ei. “Primul turneu de zgură al anului pentru mine a fost Fed Cup. Aşa că nu sunt demoralizată că am pierdut aici atât de repede. E un teren diferit, nu este o zgură adevărată.”

Simona dă şi ceva motive de îngrijorare privind starea ei de sănătate după acest turneu. “Încă simt mici dureri. Alunec, nu pot să stau prea bine cu picioarele pe zgură. Alunec în toate direcţiile. Aşa cum am spus, nu e suprafaţa mea favorită, deja mă gândesc la următorul turneu“.

Închide ×