Sport

Pe ce jucători de la FCSB se bazează Mirel Rădoi în „dubla” cu Islanda și Liechtenstein. Cine va merge la U21. Exclusiv

FANATIK a aflat numele jucătorilor de la FCSB pe care Mirel Rădoi îi va convoca pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein din preliminariile Campionatului Mondial din Qatar.
03.11.2021 | 09:15
Pe ce jucatori de la FCSB se bazeaza Mirel Radoi in dubla cu Islanda si Liechtenstein Cine va merge la U21 Exclusiv
Pe ce jucători de la FCSB se bazează Mirel Rădoi în „dubla” cu Islanda și Liechtenstein. Cine va merge la U21. Exclusiv. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După meciul reprogramat cu Farul Constanța și partida cu FC Voluntari, Edi Iordănescu va avea din nou probleme de efectiv, de data asta din cauza jucătorilor care vor fi convocați la loturile naționale.

Totuși, antrenorul FCSB-ului va putea în această pauză competițională să pună pe picioare jucătorii din punct de vedere fizic și să mai recupereze cel puțin doi jucători accidentați, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

Jucătorii convocați de Mirel Rădoi de la FCSB pentru dubla decisivă cu Islanda și Liechtenstein

Din informațiile FANATIK, Andrei Vlad și Claudiu Keșeru vor fi convocați aproape 100% de selecționerul Mirel Rădoi pentru partidele cu Islanda și Liechtenstein.

Cel mai probabil lor li se va alătura și căpitanul Florin Tănase, care și-a revenit după accidentarea la gleznă, mai ales că Alexandru Mitriță este accidentat și nu va putea fi chemat la lot.

ADVERTISEMENT

La precendentele meciuri cu Germania și Armenia, Florin Tănase a lipsit din cauza unei accidentări, în timp ce Andrei Vlad și Claudiu Keșeru s-au regăsit în lotul lui Mirel Rădoi alături de Andrei Cordea, care a venit chiar infectat cu COVID-19 de la lot.

Ce jucători ai FCSB vor fi chemați de Florin Bratu la naționala U21

FANATIK a aflat că Octavian Popescu, revenit după accidentare, Ianis Stoica și Alexandru Musi sunt de asemenea extrem de aproape de o convocare la naționala U21 a României.

ADVERTISEMENT

Prin urmare, Edi Iordănescu va avea la antrenamente cu cel puțin șase jucători mai puțin fără de care va trebui să pregătească în următoarele opt zile meciul cu FC Botoșani.

Lista convocărilor va fi făcută oficială în zilele următoare, iar reunirea lotului „tricolor” va avea loc la Mogoșoaia începând de duminică, 7 octombrie.

ADVERTISEMENT

Edi Iordănescu, despre rocada cu Mirel Rădoi: „Eu am un contract aici. Restul nu pot să comentez”

Antrenorul FCSB-ului a evitat elegant subiectul, deși ar fi pe lista lui Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță în cazul în care Mirel Rădoi nu va mai continua: „Eu am un contract aici, îmi doresc să fiu susținut, cred că suntem pe un drum foarte bun, într-un context foarte greu și vreau să dau un mesaj puternic către echipă: sunt aici și am venit să câștigăm împreună campionatul. Restul nu pot să comentez”.

Gigi Becali nici nu vrea să audă de posibilitatea ca Edi Iordănescu să îl lase cu ochii în soare și a fost extrem de tranșant: „Nu mă interesează nicio listă a lui Burleanu sau Stoichiţă. Să se descurce cum vor ei, dar să nu îi aud de Edi Iordănescu în următoarele luni, că nu îl las să plece deloc de la noi.

Edi mai are contract cu FCSB vreo opt sau nouă luni, până la vară. Asta să fie clar pentru toată lumea. Dar voi aţi vorbit cu Edi? El ce v-a zis? Vrea să plece? De ce nu îl întrebaţi şi pe el? Vorbiţi cu el şi vedeţi ce vă spune. Nu îl las să plece de la noi că are contract”.

  • 3 jucători de la FCSB ar putea fi convocați de Mirel Rădoi
  • 3 jucători vor fi chemați de Florin Bratu la naționala U21

  • (P) Cota BETANO pentru Farul – FCSB: 32,00 este cota pentru „total goluri 6”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT