Sport

Pe ce loc coboară Simona Halep după turneul de la US Open! Înfrângerea în primul tur o costă scump

Simona Halep a fost eliminată în primul tur de la US Open. Înfrângerea timpurie de la Flushing Meadows o costă scump în clasamentul WTA.
08.09.2022 | 16:57
Pe ce loc coboara Simona Halep dupa turneul de la US Open Infrangerea in primul tur o costa scump
Simona Halep, la US Open. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Simona Halep a pierdut în primul tur al turneului de la US Open. Românca a cedat surprinzător în trei seturi, scor 2-6, 6-0, 4-6, în fața ucrainencei Daria Snigur, o sportivă în vârstă de doar 20 de ani.

Pe ce loc coboară Simona Halep după turneul de la US Open! Eliminarea în primul tur o costă scump

Înfrângerea o costă scump pe româncă în ierarhia mondială. Simona Halep va coborâ în clasamentul WTA la finalul turneului. Aflată pe locul 7 în lume, sportiva din Constanța a pierdut deja două locuri.

ADVERTISEMENT

Simona Halep poate ajunge până pe locul 10 WTA în cazul în care sportiva din Franța Caroline Garcia, va ajunge în finala turneului de la US Open. Franțuzoaica va juca în penultimul act cu Ons Jabeur.

Cum arată ierarhia mondială înainte de semifinalele de la US Open

În cealaltă semifinală de la Flushing Meadows, Iga Swiatek și Aryna Sabalenka se vor bate pentru un loc în finală. Anul trecut, turneul a fost câștigat de Emma Răducanu, cea care a fost eliminată în primul tur, în acest an.

ADVERTISEMENT

Cum arată top 10 WTA în momentul de față:

  1. Iga Swiatek 9.145p
  2. Ons Jabeur 4.570p (+3)
  3. Anett Kontaveit 4.300p (-1)
  4. Paula Badosa 3.980p
  5. Jessica Pegula 3.501p (+3)
  6. Maria Sakkari 3.480p (-3)
  7. Aryna Sabalenka 3.470p (-1)
  8. Coco Gauff 3.047p (+4)
  9. Simona Halep 3.025p (-2)
  10. Caroline Garcia 2.930p (+7)

Simona Halep, probleme în viața personală! A divorțat de Toni Iuruc

Simona Halep se confruntă cu probleme personale în această perioadă. Sportiva din Constanța a divorțat la notar de soțul ei, Toni Iuruc, după doar un an de căsnicie. În septembrie 2021, cei doi au făcut cununia civilă.

ADVERTISEMENT

Nunta trebuia să aibă loc în luna noiembrie a acestui an, însă relația a luat sfârșit. Toni Iuruc a oferit în exclusivitate pentru FANATIK prima reacție vis-a-vis de despărțirea de Simona Halep:

“Am hotărât de comun acord cu Simona să ne despărțim! Nu mai insistați, este ultima mea ieșire publică….De restul se vor ocupa avocații în cel mai civilizat mod cu putință. Mulțumesc de înțelegere!”, a declarat Toni Iuruc.

ADVERTISEMENT
  • 30 de ani are Simona Halep
  • 3.025 de puncte are Halep în clasamentul WTA