OFICIAL. Câte puncte o despart pe Halep de locul 1 după Wimbledon

Site-ul oficial al WTA a afişat astăzi ierarhia pe această săptămână, în care Simona Halep rămâne pe locul doi, în timp ce Karolina Pliskova este noul lider. Muguruza, câştigătoarea de la Wimbledon, urcă zece poziţii, până pe locul 5, iar Kerber cade pe 3. Serena Williams pierde 11 locuri şi este pe 15. Iată cum arată top 10 WTA:

Capture

PE CE LOC E SIMONA HALEP. Astfel, Simona Halep mai are de recuperat doar 185 de puncte pentru a o ajunge pe Karolina Pliskova, cea care conduce clasamentul WTA. De remarcat faptul că punctele româncei sunt obţinute din doar 17 turnee jucate, în timp ce restul jucătoarelor din top 10, cu excepţia lui Venus Williams, au peste 20 de turnee jucate în ultimul an competiţional.

PE CE LOC E SIMONA HALEP. Simona Halep a decis să nu participe la turneul de la Bucureşti, în ciuda faptului că o eventuală victorie i-ar fi adus prima poziţie în ierarhia WTA de săptămâna viitoare. În condiţiile în care se pregăteşte pentru sezonul de hard, românca a considerat că o revenire pe zgură nu ar fi de bun augur, astfel că a decis să refuze invitaţia la Bucureşti.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA G pentru a vedea toate rezultatele meciurilor din Liga Campionilor si Europa League! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Simona Halep nu şi-a anunţat până în acest moment prezenţa la Stanford, turneu care va începe pe 31 iulie, la care nici Karolina Pliskova nu va participa. Astfel, lupta pentru primul loc în ierarhia WTA va continua începând de pe 7 august, la Toronto şi Cincinnati, între 7 şi 20 august.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
20:00
Europa League Viktoria Plzen - FCSB
1 EUR4.6546 lei+0,0049
1 USD3.9306 lei-0,0259
1 XAU163.2736 lei-0,0695