Sport

Pe ce loc încheie Croația în grupa D?! Emoții pentru vicecampioana mondială. Ponturi și predicții

Croația a pierdut primul meci din grupa D de la Euro 2020 și are emoții cu privire calificarea în optimile de finală. Cum arată cotele de la casele de pariuri.
17.06.2021 | 20:39
Pe ce loc incheie Croatia in grupa D Emotii pentru vicecampioana mondiala Ponturi si predictii
ADVERTISEMENT

Croația a cedat pe Wembley în fața Angliei cu 0-1 după un meci foarte disputat. Vicecampioana mondială nu este privită ca una dintre favorite la acest turneu final, însă lumea se așteaptă să vadă naționala lui Modric în fazele eliminatorii.

Pe ce loc încheie Croația în grupa D?! Presiune pe Modric și compania

Fără Rakitic, dar cu jucători de mare calitate precum Modric, Brozovic, Kovacic, Perisic sau Rebic, Croația este în dificultate în grupa C. Mai ales că Cehia a făcut un pas important spre locul doi după victoria împotriva Scoției de la Glasgow.

ADVERTISEMENT

Vineri, de la ora 19:00, croații joacă un meci decisiv pentru locul doi în grupă împotriva Cehiei. Dacă Modric și co. se vor impune, au mari șanse să încheie alături de Anglia pe primele două locuri ale grupei.

Însă, o înfrângere ar putea să însemne sfârșitul parcursului european, încă din faza grupelor. Ceea ce ar fi o mare surpriză pentru vicecampioana mondială. De cealaltă parte, cehii au nevoie doar de un punct pentru a-și asigura calificarea în optimi.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor pentru Croația încheie pe locurile 1-2 este 2,15.

Cehia, favorită în acest moment la locul doi în grupă!

Conform bookmakerilor, mult mai posibil este ca echipa croată să încheie pe locul trei. Asta după victoria surprinzătoare a Cehiei din Scoția care le-a oferit un start excelent de campanie și le-a asigurat în proporție importantă calificarea mai departe.

Croația este echipa sub presiune în această confruntare și formația lui Zlatko Dalic nu își mai permite pași greșiți în încercarea de a ajunge în fazele eliminatorii de la Euro. Însă, înainte de meci, cehii sunt favoriți la locul doi.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Cehia să încheie pe locurile 1-2 este 1,60.

Anglia, fără emoții în grupa D! Echipa lui Southgate este a doua favorită la trofeu

Anglia este marea favorită în grupa D, statut cimentat și de victoria în fața Croației pe Wembley. Echipa lui Gareth Southgate este considerată a doua favorită a competiției după campioana mondială din 2018, Franța.

Englezii își asigură locul în optimile de finală, în proporție de 90% de pe primul loc, cu o victorie împotriva Scoției. Startul a fost perfect pentru formația lui Southgate și pentru englezi adevăratul turneu începe din optimi.

ADVERTISEMENT

Cota oferită de Casa Pariurilor ca Anglia să câștige grupa este 1,18.


  • (P) 1,16 este cota oferită de Casa Pariurilor ca naționala Croației să încheie grupa D pe locurile 1-3. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT